Dámské sportovní bundy na jaro

Dámské sportovní bundy na jaro

20. března 2013, dámské jarní bundy, dámské bundy na jaro, sportovní dámské bundy, barevné bundy

Sponzorované odkazy

Sportovní značky se letos zase vyznamenaly. Tentokrát se pustily s odvahou do použití výrazných barev, trendy vzorů a motivů. Ač střihy zůstávají převážně klasické, bundy září na dálku svěžím elánem jara.

Jeden typ ale přeci jen převyšuje ostatní – letos jednoznačně vedou baseballové jarní bundy, a to dámské i pánské. Sportovní styl bundy se nemusíte bát obléct ke skládané sukýnce nebo džínovým šortkám – přeci jen se jedná o takový „školní styl.“ Baseballové bundy seženete s kapucou i bez kapuce.

Skvěle je také řešená varianta bundy, která je ještě uvnitř vyteplená kožíškem.

Funkční sportovní bundy zakoupíte v prodejnách Hudy sportu nebo se zaměřte na kvalitní české výrobce, jako je značka Horsefeather. Jejich výrobky prodává na příklad coreshop.cz. Dámské bundy Horsefeather jsou veselé a mladistvé, kvalita nadstandardní a funkční vlastnosti stále perfektní.

Dámské bundy Nike

Z jarních kolekcí značek mne ale nejvíce zaujaly bundy značky Nike. Drží se moderního zpracování, inspirují se vzory, které jsou letos chic a navíc zkouší i změnu střihů. Ostatně i asymetrie se letos hřeje na vysokých módních příčkách. Vybírám na ukázku dvě jedinečné bundy Nike, určitě si je oblíbíte pro každodenní volnočasové nošení.

Barevné dámské bundy

A teď už se podívejme na jarní dámské bundy plné barev. Letos je čas na odvahu, takže pokud jste zvyklé schovávat se ve stínu neutrální černé, dobře si to promyslete. Nabídka jarních větrovek je pestrá a velmi zajímavá.

Pobavily mně oboustranné bundičky od značek Nike i Addidas. Záleží jen na vaší náladě. Jeden den můžete zářit v tyrkysové bundě a druhý den proběhnout městem ukrytá v bundě černé. Variabilita nošení má své praktické stránky. Mnohdy se rozmýšlíme u barvy bundy jen z důvodu „k čemu jí nosit.“ Teď už příliš rozmýšlet nemusíme.

Dámské jarní bundy tvoří zejména pohodlné větrovky v pestrých barvách na jedné straně a na straně druhé bavlněné bundičky v různých stylech. Vyberete si baseballovou nebo bundu s asymetrickým střihem?

Zdroj: www.ikonikstore.cz , www.coreshop.cz , www.queens.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu