Do jarní sezóny v barevných teniskách - dámské tenisky jaro 2013

Do jarní sezóny v barevných teniskách - dámské tenisky jaro 2013

21. března 2013, dámské tenisky, sportovní tenisky Nike, plimsol, sneaker

Sponzorované odkazy

Dnes jsem se při odchodu z domu uspokojivě podívala na červené mašle od plátěných tenisek. S nadějnou ignorací předpovědi počasí jsem vkročila do chladného rána. Džíny, krátká kožená bundička a vysněné handmade botky s Audry Hepburn. Dobrá nálada mi ovšem nevydržela dlouho a chuť na jarní tenisky byla pryč. My dívky se ale nedáme tak snadno odradit… pojďme se pokochat nabídkou tenisek na jaro 2013.

Látkové tenisky – jako jsou na příklad plimsol, asi zatím v botnících nějaký čas vydrží, ale rozhodně se jich nevzdávejte. Jejich jednoduché provedení doplní vhodně téměř kterýkoliv outfit. Ať už se rozhodnete pro jarní kalhoty nebo šortky, plimsol poslouží dokonale.

Sportovní dámské tenisky Nike

Značka Nike si pro jarní sezóny přichystala několik speciálních nabídek. Tenisky jsou jako vždy vytvářeny s ohledem na pohodlí a designovou stránku. Značka respektuje módní trendy typů obuvi i trendy vzorů a barev.

Mezi absolutní hit patří tenisky vyrobené podle technologie Nike air. Na nohou je téměř necítíte, zajišťují maximální komfort a jsou svým designem nepřehlédnutelné.

Za povšimnutí stojí i tenisky Nike Dunk sky high, které mají trendy vyvýšenou patu a teniska je v podstatě na platformě. Využití zvířecích motivů není ničím překvapivým, ale baví mě pohrávání designérů značky s jinými vzory a barvami.

Jedním z nejoblíbenějších modelů je Nike blaze – kotníkové tenisky v nekonečném množství provedení. Vybírám nepřehlédnutelné růžové a červené s povrchovou úpravou – prošívaným tkaničkovým vzorem.

V limitovaném počtu lze zakoupit i must-have posledních sezón – sneakery.

Když už jsem zmínila vzory, nemohu vám utajit zajímavé dámské tenisky Reebook. Jejich charakter je opravdu ryze sportovní a vzory nesou tvrdší rysy. Takovéto tenisky bych zvolila k čistě sportovnímu outfitu, kdežto růžové krásky perfektně rozjasní klasický outfit – bílé triko a džíny.

Zdroj: www.ikonikstore.cz , www.queens.cz , www.facebook.com/…handwithlove

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu