Objevte svou lásku pro etno v kolekci Stradivarius jaro 2013

Objevte svou lásku pro etno v kolekci Stradivarius jaro 2013

23. března 2013, jaro 2013, Stradivarius, riflovina, džínovina, aztécké motivy, trendy, módní doplňky, šperky

Sponzorované odkazy

Značka, která má ve svém znaku houslový klíč jako symbol pro rytmus a dynamiku, tak to je Stradivarius. Stejně jako už i jiné značky, tak i ona má pro všechny své ,,milovnice" připravenou jarní kolekci pro tento rok. A je skutečně na co se těšit. Jestliže budete chtít být letos na jaře in, tak stačí zajít pouze do obchodu Stradivarius a tam se obléknete, obujete a v poslední řadě dodáte svému outfitu šťávu módními doplňky.

Riflovina

Snad tou nejmódnější látkou bude na jaře riflovina. Z této látky naleznete u značky Stradivarius kalhoty, šortky, šaty i bundy. Velice vkusné budou i riflové overaly a to jak kraťasové, tak i kalhotové. Měli by jste vědět, že se jedná o látku, která se dá dokonale kombinovat se šperky, ostatními látkami i módními doplňky. Volila bych spíše něco jednoduššího, protože džínovina je sama o sobě dost výrazná.

Aztécké motivy

Dalším módním hitem letošní sezóny jsou aztécké motivy. Jsou všude! Na legínách, tričkách, šatech, botách, taškách a tak dále. Tyto motivy jsou dosti exotické a ve většině případech barevné. Oblečení, které je doplněné o tyto vzory zaujme nejen vás, ale i lidi ve vašem okolí. Padne dokonale každé ženě.

Limitovaná edice

Stradivarius si pro vás přichystala i limitovanou edici, ve které naleznete boty spolu s kabelkami či taškami, jaké k sobě záměrně padnou. Vyskytují se zde módní proužky či kombinace černé a bílé barvy. V této edici jsou boty i tašky doplněné o flitry a blyštivé kamínky, které všemu dodávají ten pravý ,,stradivariovský" rytmus.

Módní doplňky a šperky

Stradivarius se může pyšnit skvělou kolekcí módních doplňků jako jsou šátky, sluneční brýle, pásky, tašky, peněženky,… Ale také je zde kolekce šperků, která je pro toto léto extra výrazná. Bláznivá, pestrobarevná a nápadná. Převažují tu spíše náhrdelníky a korále. Vsadím se, že si šperky Stradivarius ihned zamilujete.

Zdroje: www.stradivarius.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, šperky a hodinky, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu