Vytříbená dámská kolekce Reserved jaro 2013

Vytříbená dámská kolekce Reserved jaro 2013

30. března 2013, Reserved, jaro 2013, riflovina, džínovina, černo-bílá, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Polská značka Reserved, která ač není na módním trhu dlouho, má už své vybrané příznivce. Pánskou kolekci na toto jaro jsme vám už představili v článku „Jak vidí jaro 2013 značka Reserved / Pánská kolekce,, a teď je na čase představit tu žádanější – dámskou jarní kolekci. Značka Reserved připravila pro všechny dámy dokonalé lookbooky, které jsou plné módních trendů a zajímavých nápadů. Nevšední kombinace oblečení a módních doplňků či unikátní černo-bílá barva. Na tohle vše se můžete těšit.

Black & White

Letošní teplou sezónu vládne černo-bílá barva světu. Jestliže nebudete mít na jaro připravený alespoň nějaký ten černo-bílý outfit, budete úplně mimo mísu. Reserved pojala spojení těchto dvou barev spíše elegantně, což ji nemůžeme zazlívat, protože i černábílá se řadí mezi kontroverzní barvy a hodí se pro každou společenskou akci. I když je oblečení v této sekci elegantní, můžete si ho vzít na procházku do města nebo kamkoli jinam. V této ,,podkolekci“ není moc oblečení a módních doplňků z bavlny, ale spíše z umělých materiálů, které nejsou moc vhodné do teplejšího počasí. Jak to prozatím vypadá, tak se vyšších teplot u nás v Čechách zřejmě nedočkáme.

Luxe Sport

Lookbook plný luxusního sportu, jak by se dalo toto spojení přeložit, je opravdu neobvyklý. Právě zde bude řeč o nevšedních kombinacích. Černé elegantní šaty s botaskami či dlouhá černá sukně s oranžovou větrovkou tu nejsou žádnou neobvyklou záležitostí. Na první pohled se spojení může zdát nepředstavitelné, ale po bližším prozkoumání zjistíte, že jde o zajímavé módní pojetí dvou stylů.

Boudoir grunge

V poslední řadě je to boudoir grunge, který obsahuje další módní hit letošního jara, kterým bude riflovina. Džínové sukně a bundičky. Nebudou to ale jen ony, také se těšte na jemnou krajku, vojenskou khaki barvu a trendy svetříky. Stejně jako Luxe Sport, tak i tento lookbook se vyznačuje nevšedními kombinacemi. Tyto neobvyklé spojení mají velikou výhodu, že nebudeme muset řešit, jestli se k něčemu něco hodí či ne. O starost méně.

Zdroje: www.reserved.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu