Mužná jarní kolekce 2013 - H. E. by Mango

Mužná jarní kolekce 2013 - H. E. by Mango

2. dubna 2013, pánské saka, Homini Emerito, Mango, jaro 2013, pánský oblek, pánská móda, vintage, mokasíny

Sponzorované odkazy

I muži mají své Mango a to Mango H. E. neboli Homini Emerito, které bylo vytvořeno roku 2008 speciálně pro všechny mladé a sebevědomé muže. Kolekce plné elegance a mužnosti už si našly své stálé zákazníky. Letos na jaře si Mango Homini Emirito zachovalo své zvyky a katalog je dokonalý. Máte se, na co těšit.

Jelikož se Homini Emerito zaměřuje především na elegantní pánské oblečení, v jarní kolekci nesmí chybět obleky, košile a kravaty. Neexperimentuje se zde s barvami ani střihy. Oblekům vévodí klasika. Košile jsou většinou bílé či kancelářsky modré. Mnoho z nich jsou doplněné o proužky. Povzbuzující je, že ke všem košilím se dají v obchodech Mango koupit kravaty, které k nim skvěle padnou.

V kolekci naleznete i mnoho druhů pánských jarních bund. K jedněm z nich patří lehké kožené bundy, které se řadí mezi takzvanou vintage módu. I zde se objevuje elegance. Pro muže, kteří si chtějí zachovat styl v každé situaci, Homini Emerito připravila sportovní saka, které se dají nosit jako jarní bundy. Za speciální minikolekci se dají považovat pánská saka s módními semišovými záplatami na loktech.

Nejen s bundami, ale také s kalhotami si Homini Emerito vyhrála. Jsou typickým oblečením pro všechny muže. Kromě letních šortek nenosí během roku nic jiného. Mango poskytuje mužům džíny i l*átkové kalhoty*. Výjimečné jsou svou barevností. Objevují se zde kalhoty snad ve všech barvách. Červené, zelené, modré, bílé. Jaké si jen budete přát.

Mango pro muže má i dostačující nabídku obuvi. Topkou budou semišové mokasíny či bootsy, které jsou velice pohodlné na běžné nošení. Jelikož hrají v kolekci hlavní roli obleky, je tu tedy také společenská obuv.

Homini Emerito si připravila na jaro také pánské módní doplňky v podobě pásků, tašek a mnoho dalšího. Dokonce zde nalezneme i vkusné pánské šperky nebo spíše náramky, které jsou vyrobené z kůže.

Zdroje: www.hebymango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, pánské oblečení, šperky a hodinky, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu