Sluneční brýle / Jaké si vybrat pro rok 2013?

Sluneční brýle / Jaké si vybrat pro rok 2013?

3. dubna 2013, sluneční brýle, brýle, letecké brýle, trendy brýle, trendy 2013, doplňky, kulaté brýle, lennonky

Sponzorované odkazy

Je v podstatě úplně jedno, jestli je teplo nebo zima, sluneční brýle se staly nezbytným módním doplňkem a už dávno nejsou pouze nutností v horkém letním počasí. S novým rokem je tedy nasnadě představit si nejnovější trendy v oblasti slunečních brýlí. Spousta stylů se neliší od loňského roku, stejně tak i letos dostává prostor klasika, ale objevuje se i několik novinek, které potěší každého opravdového fashionistu. Pojďme se tedy na trendy sluneční brýle pro rok 2013 podívat!

Kulaté

Inspirace brýlemi ve stylu Johna Lennona byla více než patrná už loni a s kulatými slunečními brýlemi se budeme setkávat i letos. V hojné míře se objevovaly na módních molech a zamilovala se do nich spousta návrhářů. Nosí se ve všech možných velikostech, a tak mohou sedět téměř všem tvarům obličeje. Pokud je však vaše tvář kulatá, raději zvolte jiný tvar slunečních brýlí.

Zdobené obroučky

Dekorace v podobě kamínků, kytiček, nejrůznějších potisků, barev a dalších aplikací budou letos velmi trendy. Zvolit můžete i opravdu bláznivé brýle! Pro inspiraci poslouží přehlídky značek jako Stella McCartney či Prada, které si na nepřehlédnutelných slunečních brýlích daly opravdu záležet.

Zase ta geometrie

Ano, trend geometrických tvarů letos zřejmě opravdu nelze opomenout. Na brýlích se projevil nejen v kulatém provedení, ale i v dalších rozmanitých tvarech, hranatých i zaoblených.

Cat eye

Stejně jako lennonky z loňského roku pokračují i brýle ve stylu 60. let cat eye. I v jejich případě si návrháři vyhráli s designem a tyto sluneční brýle se tak objevují taktéž v mnoha různých variantách. Tvar těchto brýlí vám dodá patřičnou dávku elegance. Pro glamour look k nim natřete rty červenou rtěnkou.

Zrcadlovky

Pro zastánce moderního stylu se nabízí brýle zrcadlové. Letos jsou trendy i různé barevné varianty skel, takže kromě klasické černé či stříbrné můžete na nos posadit i brýle s fialovými či zelenými skly.

Letecké

Mezi nestárnoucí a stále trendy klasiku se řadí brýle typu aviator – tedy letecké. Mezi jejich výhody patří nadčasovost, jelikož z módy snad nikdy nevyjdou, a také univerzálnost, hodí se totiž k mnoha stylům oblékání.

Zdroje: www.polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu