Podprsenky pro každou velikost – jak vybrat tu správnou?

Podprsenky pro každou velikost – jak vybrat tu správnou?

10. října 2013, podprsenka, luxusní podprsenka, velikost podprsenky, podprsenka s výztuží, odlehčená podprsenka, bezešvé prádlo

Výběr vhodné podprsenky je poměrně složitá „módní věda.“ Ač si mnohé z žen myslí, že nosí správnou velikost a střih podprsenky, ve velké většině případů se mýlí. Existují speciální pravidla, která bychom měly při výběru podprsenky zohlednit. V tomto článku proplujeme něžným světem jednoho z nejdůležitějších dílů spodního prádla ženy –** podprsenky.**

Snad jedním z největších zlozvyků je koupě spodního prádla bez zkoušení. Velké obchodní domy nabízejí lákavé slevové akce, přehlídku sexy krajkových modelů i hravé bavlněné spodní prádlo s vtipnými motivy. Vzhled nejednou zvítězí nad praktičností a my tak kupujeme zcela nefunkční podprsenky, které nám více škodí a nepomáhají.

Nejedna žena si také myslí, že má malé či příliš velké poprsí. Vhodný typ podprsenky dokáže vykouzlit zázraky a možná vás i konečná velikost podprsenky.

Jak správně vybrat podprsenku?

Jistě my všechny dají za pravdu, jak důležitý je materiál. Vybírejte podprsenku již s předem stanoveným účelem. Jistě se nechcete celý den trápit v kousavém prádle. Velký rozdíl vykouzlí také podprsenka s výstuží či bez výztuže. Zejména větší prsa často nevyžadují použití výztuže. Podívejme se na několik praktických pravidel – kostice lícují ramenní kloub, zapínání podprsenky je do pravého úhle k lokti a při zvednutí rukou se nám podprsenka nevysune nad prsa.

Velké poprsí také ocení tzv. odlehčovací podprsenky. Vyráběny jsou z příjemných materiálů s příměsí elastenu, mají široká ramínka, která se nezařezávají a trápit se nemusíte ani s kosticemi.

Když už máme ozkoušenou svou pravou velikost podprsenky, nemusíme se bát objednat zboží i z internetu, kde je navíc i možnost nevhodné zboží vrátit či vyměnit. Střihově zdařené podprsenky s krásným designem od různých značek zakoupíte na příklad na astratex.cz.

Zdroj: www.astratex.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu