Sicilská elegance v kolekci La Perla plavky jaro/léto 2013

Sicilská elegance v kolekci La Perla plavky jaro/léto 2013

5. dubna 2013, trendy, jaro, léto, 2013, kolekce, La Perla, plavky, dámské plavky, luxusní plavky, bikiny, jednodílné plavky, dvoudílné plavky

Při pohledu z okna vás možná myšlenky na nové plavky opravdu nenapadají, ale doufejme, že toto období brzy přijde. Nové kolekce plavek pro letošní léto totiž začínají plnit obchody a po tak dlouhé zimě si určitě nový kousek zasloužíme. Dnes se podíváme, jaké plavky pro léto 2013 si připravila značka La Perla. Historie této značky sahá až do roku 1954, kdy jí dal v Boloni vzniknout návrhář Ada Masotti. A právě od té doby můžeme obdivovat její nádherné spodní prádlo, noční oblečení a samozřejmě také zmíněné plavky. V čem tedy budeme moct na pláži zazářit?

Značka La Perla se letos nechala inspirovat Sicílií v 19. století. Kombinace tohoto slunného ostrova a elegance s nádechem historie slibuje opravdu jedinečnou a báječnou podívanou! Hlavním prvkem kolekce je krajka, která v kombinaci se stehy reprezentuje typický středomořský styl. A abyste na pláži skutečně zazářila, některé plavky z kolekce jsou dokonce zdobeny krystaly Swarovski!

Z barev v kolekci La Perla jaro/léto 2013 převládá bílá, černá, pudrová a tyrkysová. Výrazný nádech jí pak dodává sytě žlutá a červená. Chybět nemůže ani nejrůznější zdobení v barvě zlaté, jež je s tímto obdobím neodmyslitelně spjata. Co se týče vzorů, je kolekce pojata spíše v jednodušším, ale důmyslném stylu. Příliš divokých potisků nečekejte, zvoleno je zde především jemné květinové zdobení, které působí velmi elegantně.

Aby si mohla každá z vás vybrat z kolekce La Perla plavky podle své postavy a také vkusu a stylu, najdeme v ní i velké množství střihů. Ošizeni samozřejmě nejsme o nestárnoucí bikiny, ale v nabídce jsou i plavky jednodílné. Dále tu najdeme dvoudílné plavky bez ramínek a spousty dalších střihů. Díky tomu si budete moci vybrat takové, která vám padnou, zakryjí případné nedostatky a hlavně zdůrazní vaše přednosti!

Nechte se s novou kolekcí La Perla jaro/léto 2013 unést do historie a okouzlete letos okázalým sicilským stylem!

Zdroj: www.laperla.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu