Svěží jarní sneakers pro pány!

Svěží jarní sneakers pro pány!

8. dubna 2013, tenisky, sneakers, queens, ikonik, boty, jarní boty, jaro

Sponzorované odkazy

Někteří z vás už možná netrpělivě čekají na nové kolekce tenisek. Co se tedy bude na jaře nosit a které modely stojí za to vyzdvihnout? V dnešní době se dá skvěle skloubit pohodlí a design. Na retro modely se můžete těšit také. Pokud máte rádi veselé barvy, tak na ty hleďte především u modelů dřívějších běžeckých bot. Inspirací nám byly obchody Queens a Ikonik, protože zde nalezneme nejpestřejší nabídku tenisek u nás a na Slovensku (a samozřejmě také limitované modely).

Prvním čerstvým modelem tenisek jsou Reebok Workout Plus R12. Tyto tenisky vznikly kolaborací se slavným americkým umělcem Keithem Haringem. Naleznete jej i v kotníčkovém provedení pro dámy. Věříme, že budou mít minimálně stejný úspěch, jako měly tenisky Reebok v kolaboraci s Aliciou Keys.

Zajímavým a neobvyklým modelem tenisek jsou Nike Air Max 180 OG. Sneakers s označením Air Max nejsou v našich obchodech ničím novým, ale běžně se setkáváme spíš s modelem Air Max 90 nebo Air Max 1. Typická je pro model Air Max bublina v podrážce, která odlehčuje patu. Výjimečné jsou díky materiálu, ze kterého jsou vyrobeny a barevném provedení Ultramarine.

Dalším očekávaným modelem jarní kolekce tenisek jsou Nike Roshe Run. Jedná se o nejpohodlnější tenisky na světě! To tvrdí hlavně spousta sneakerheads, kteří se v teniskách vyznají a sbírají je. Krom krásného barevného a jednoduchého provedení je pohodlí těchto tenisek zkrátka k nezaplacení. A malý bonus – dají se nosit bez ponožek, takže ideální tenisky na léto! Líbí se vám?

Tenisky Nike Free Run byly původně běžecká obuv. Dodnes v nich někteří dennodenně běhají. Tak jako u předchozího modelu jsou Nike Free Run mimořádně pohodlné. Ideální volba pro volnočasové aktivity. Rovněž doporučujeme nosit na jaře nebo v létě!

Ve světě teď hodně „frčí“ Blazery od společnosti Nike. A to je dost znát i v nových kolekcích, kde se převážně objevují právě Blazery. Volit můžete mezi kotníčkovými nebo nízkými teniskami, nám se víc líbí kotníčkové, ale to je věc vkusu každého individuálně. Blazery se dělají i ve Vintage modelech, takže pokud jste fanouškem, určitě narazíte na barevnou kombinaci, která by vám vyhovovala. Rovněž pro dámy je velká škála Blazerů v nových kolekcích. Co říkáte na tyhle?

Posledním modelem, který vám v tomto článku představíme, jsou tenisky Nike Air Safari VNTG. Tato kolekce byla i loni, ale v jiné barevné kombinaci a letos tady máme vintage odnož. Safari pro jaro 2013 jsou ve střídmějších barvách, které ocení jistě ti z vás, kteří mají rádi jednoduchost a nefandí výrazným barevným paletám. Vzhled vintage se bude líbit příznivcům tohoto stylu.

Zdroje: www.queens.cz, www.ikonikstore.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu