Pánská kolekce Pull & Bear jaro/léto 2013

Pánská kolekce Pull & Bear jaro/léto 2013

11. dubna 2013, Pull&Bear, pánská kolekce

Sponzorované odkazy

Španělská značka Pull & Bear představila svoji novou kolekci jaro-léto 2013 na poušti na Kanárském ostrově Lanzarote. A kolekci pro muže můžete obdivovat na Justinu Barnhillovi. Oblečení je moderního vzhledu určené pro každodenní nošení. Některé kousky pro pány jsou jednoduché, jiné více propracované.

V kolekci se snoubí městská móda s vojenským stylem. Objevuje se zde hodně modrá, khaki a potisk camouflage. Vybledlé banininy a sepraný denim vytvářejí ležérní vzhled.

Nechybí ani univerzitní look inspirovaný námořnickým stylem a z velké části také laděný do hořčičné žluté. Určitě si zamilujete zajímavé potisky na tričkách, pohodlné šortky i college nebo džínové bundy. Kostkované košile jsou z velké části v tmavých odstínech a ve světlejších zas denimové košile.

A to by nebylo to pravé léto bez motorek a motorkářského stylu. Určitě už správné tušíte, že kolekci Pull & Bear na J/L 2013 jsou také lebky, motorskéřské motivy, kožené bundy a mramorovaný denim v černé, šedé a šedobílé barvě.

Co se svetrů týče, přijde si na své opravdu každý. Vybrat si můžete z elegantních svetrů v tmavých a tlumených barvách nebo z jemných delších svetrů v barvách pastelových a s copánkovým vzorem anebo Vás možná zaujmou i pruhované svetry.

Mikiny Vás přesvědčí o tom, že nemusí být jen ve sportovním stylu. Mnoho z nich působí velmi elegantně, některé vypadají dokonce jako svetry. Potisky jsou stejně jako na tričkách hodně vtipné, překvapivě i květinové.

Trička jsou velmi rozverná a barevná, hlavně si oblíbíte potisky na nich. Za povšimnutí stojí potisky s chupa chups lízátky, neobvyklými postavičkami a monumenty z různých zemí.

Kalhoty a džíny se letos ohrnují, tak si je nezapomeňte koupit o něco delší.

Barvy a vzory

Vedle námořnické modré a hořčičné se v kolekci objevuje také lososová, tyrkysová, mint zelená a neonové tóny. Ze vzorů pak havajské potisky a grafiky oblíbené u surfařů.

Zdroj: www.pullandbear.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu