Barevné křiváky jsou to pravé na jaro 2013!

Barevné křiváky jsou to pravé na jaro 2013!

12. dubna 2013, bundy jaro 2013, dámské bundy jarní, křivák, křiváky, bundičky, jarní bundičky, semišové křiváky, barevné bundy, jaro 2013, křiváky z oprané kůže

Sponzorované odkazy

Počasí se konečně trochu umoudřilo a začíná odpovídat jaru, takže už je na čase zimní kabáty definitivně odložit hluboko do skříně a blýsknout se kabátky a bundičkami jarními. O tom, že letos frčí barvy, se už asi není třeba příliš zmiňovat. Dnes vynecháme elegantní kabátky a sáčka a uděláme si výlet do trochu rockovějšího či motorkářského stylu. Letos totiž na módním poli září barevné křiváky z oprané kůže či semiše, tedy bundy s asymetrickým zipem. Pojďme se podívat na nejvíce trendy barvy a také na to, jak křiváky vůbec nosit.

Neony i pastely

Křiváky bývají často zdobeny nejen zipy, ale i cvoky a dalšími prvky, které připomínají rockový styl. Pokud zvolíte křivák ve výrazných neonových odstínech, ještě více tento styl podtrhnete. Skvěle tak může vypadat neonově žlutá, elektricky modrá i křiklavě růžová. Jestli však chcete vnést do tohoto stylu trochu ženskosti a jemnosti, pořiďte si křivák v něžných pastelových odstínech, jako je mint, lila nebo světlounce žlutá. Rockové prvky tyto tóny zjemní a umírní.

Jak křiváky nosit? Ležérně i elegantně!

Na první pohled se může zdát, že k barevným křivákům prostě nejlépe sednou klasické džíny a tričko. Touto kombinací sice nic nezkazíte, ale možností, jak je nosit, je mnohem víc. Nemusíte se bát křiváky zkombinovat i se sukní a dokonce šaty. Světle růžový křivák můžete například přehodit přes bílé šaty, elektricky modrou bundičku zase spojit s výraznou žlutou sukní a podobně. Tento rok je také trendy monochronní look, takže můžete s barvou křiváku sladit celý zbytek outfitu. Co se týče doplňků, skvěle tuto bundičku oživí lodičky.

Kam pro křivák zajít?

Semišový křivák či ten z oprané kůže nebude problém letos na jaře sehnat. Jsou trendy a stylové, a tak je nabízí mnoho oblíbených obchodů. Nezklame vás Mango, Bershka, Pull and Bear a zajít můžete například i do obchodů značky Stradivarius.

Zdroje: www.asos.com, www.bershka.com, www.pullandbear.com, www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu