Celková kampaň H&M s Beyoncé konečně odhalena!

Celková kampaň H&M s Beyoncé konečně odhalena!

15. dubna 2013, Beyoncé, H&M, Beyoncé pro H&M, Beyoncé for H&M, Beyoncé plavky pro H&M

Sponzorované odkazy

Dnes byla světu odhalena očekávána kampaň kolekce plavek a letního oblečení s megastar Beyoncé Knowles. Kampaň byla pořízena na Bahamách fotografy Inez van Lamsweerde a Vinoodhem Matadinem. Kampaň nese název „Beyoncé as Mrs Carter in H&M“ a naráží a dělá tak i reklamu světovému turné Beyoncé, které začně již za pár dní. U nás ji sice neuvidíme, ale do Bratislavy, kde bude tato americká diva vystupovat již 19. dubna, to není od nás tak daleko.

Sama Beyoncé k této kolaboraci s H&M říká: „Vždycky se mi líbil záměr H&M vytvářet pěkné a dostupné oblečení a opravdu jsem nadšená z konceptu, na kterém jsme spolupracovali čili objevování různých emocí ženy za pomoci čtyř živlů – ohně, vody, země a větru. Bylo to opravdu krásné dělat fotografie na tropickém ostrově a připadalo mi to spíše jako natáčení hudebního videa než reklamy."

Jak jsem už jsem zmínila kolekce Beyoncé pro H&M zahrnuje též plavky a plážové doplňky, včetně bikin z Water H&M Collection a část z prodeje této kolekce přispívá organizaci WaterAid, která se stará o čistější a dostupnější vodu tam, kde je potřeba, zvláště pak v Africe.

Beyoncé je na fotografiích zachycena v sexy plavkách a na pozadí má krásné azurové moře, krásnou pláž s bílým pískem či zcela nepochopitelně modré pozadí. Ačkoliv je Beyoncé na fotkách opravdu krásná a sexy a s červenou květinou ve vlasech se zdá, jakoby právě vyšla z ráje, ale fotky i kolekce mohly být daleko lepší. Samozřejmě není možné soudit na základě pár fotografií a určitě si počkám s verdiktem, až kolekce v květnu přijde do obchodů, ale zatím mě nijak moc nenadchla.

Zatím také ještě nebyla odhalena televizní kampaň s novou písní Beyoncé s názvem Standing on the Sun, předpokládám ale, že se na ni můžeme těšit již velmi brzo. Na samotnou kolekci pak během května, kdy vstoupí do všech prodejen H&M.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu