Penélope Cruz bude zdobit jarní kampaně značky Lindex!

Penélope Cruz bude zdobit jarní kampaně značky Lindex!

18. dubna 2013, Lindex, Penélope Cruz, Penélope, kampaň, jarní kampaň, jaro 2013, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

V reklamních kampaních značky Lindex nejsou celebrity ničím nezvyklým. Po herečkách Gwyneth Paltrow a Reese Witherspoon se minimálně pro letošní jaro stala tváří Lindexu další hvězda filmového plátna, a to Penélope Cruz. Tato žena, původem Španělka, se může chlubit nejen ohromujícím hereckým talentem, díky kterému sklidila dokonce sošku Oscara za film Vicky Cristina Barcelona, ale i nádhernou postavou a tváří, se kterou si hravě může dovolit i roli modelky.

A co tedy ze spolupráce Penélope Cruz a značky Lindex vzejde? Těšit se můžeme hned na tři reklamní kampaně, které se budou týkat tří různých příležitostí. V první kampani uvidíme Penélope tak, jak ji známe – na červeném koberci obklopenou fotografy. V další nám dovolí nakouknout do svého soukromí, když ji kampaň ukáže při odpočinku v pohodlném oblečení. Ve třetí kampani pak Penélope můžeme vidět na pozdní snídani obklopenou středomořským stylem.

Důvody, proč si značka Lindex vybrala jako svou novou tvář právě Penélope Cruz, bychom určitě nemuseli hledat dlouho. Kromě její slávy a krásy určitě můžeme vyzdvihnout přirozenou eleganci, energii, která z ní číší, a také ženskost, jež vyzařuje. „Její úžasný temperament, fascinující životní styl filmové hvězdy a smysl pro humor dodají celé kampani zábavu a vzrušení,“ říká Johan Hallin, ředitel konceptuálního a marketingového oddělení společnosti Lindex.

A co si vůbec o celé spolupráci myslí samotná Penélope? „Roli modelky pro velkou mezinárodní společnost jako Lindex jsem si moc užívala. Oblečení se mi líbí a přesně vystihuje můj styl,“ říká herečka. Podle slov Johana Hallina svým sebevědomím a vřelostí reprezentuje Penélope Cruz módu skvěle, a je tak pro značku tou nejlepší volbou.

Celá kolekce, jíž je Penélope Cruz tváří, se ukáže světu 24. dubna v prodejnách Lindex a také na www.lindex.com. Už samotná herečka nasvědčuje tomu, že je na co se těšit, proto si tuto událost nenechte ujít!

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu