Tropický potisk jako symbol blížícího se léta

Tropický potisk jako symbol blížícího se léta

20. dubna 2013, tropický potisk, overprint, tropical, léto 2013, jaro 2013

Sponzorované odkazy

Milovníci potisků budou nadšeni, klasici se snad nezaleknou a díky tomuto článku se možná odváží vyzkoušet něco nového, tak trochu bláznivého a hodně barevného. Velkým trendem teplých dní je totiž tropický potisk! Nosí ho úplně všichni a všude. Nejlepší na tom je, že můžete být barevní jak chcete a potisky můžete vzájemně kombinovat. Zkoušejte mixovat výrazné barvy, noste hodně doplňků a přivolejme tak léto. Vidíte se stejně jako my na pláži někde v tropech, s koktejlem v ruce, slamákem na hlavě a užíváte si sladké nicnedělání?

Mango

Tropický potisk je docela divočina a užijete si ho nejvíce ve volném čase. Ve svém volnu si může totiž každý vypadat jak chce a oblékat co chce. Pak jsou tady ještě chvíle, kdy je potřeba vypadat trochu formálněji – do práce, do školy, na firemní schůzku, apod. Ale nevěšte hlavu – i zde si můžete dopřát trochu exotické divočiny! Vyberte si jeden kus oblečení s tropickým potiskem a zbytek outfitu dolaďte v jednobarevných tónech. Můžou to být klidně pestré palety barev. Skvěle vypadá i džínovina. Dost se nám oteplilo, tak toho využijte a volte lehké prodyšné materiály, ve kterých se zbytečně nebudete dusit.

Pro dámy má tropický potisk ještě dvě velké výhody. Tou první je, že skryje pár nedostatků, které jsou běžně malinko vidět. Odvede pozornost od problémových partií. Stačí zvolit správný střih šatů. Naopak jestliže potřebujete někde přidat – pak i zde je výhoda tropického potisku. Plánujete-li koupi například nových plavek a máte malá prsa, pak tropický potisk v kombinaci třeba s volány vám přidá na objemu. U mužů je zase velký hit overprint triček a košil a i tady vypadá tropický potisk velmi trendy. Zkuste zapátrat v obchodech, overprint vám bude moc slušet. Zkuste si aspoň pro toto léto dopřát odvahy a zbavte se předsudků, že by overprint vypadal hrozně. Můžete být velmi mile překvapeni.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu