Megaskate má značkové batohy pro tebe a nejen to!

Megaskate má značkové batohy pro tebe a nejen to!

30. dubna 2013, Megaskate, Megaskate e-shop, skate e-shop, batohy, značkové batohy, batohy Dakine, batohy Horsefeathers, batohy Burton, skateové batohy, snowboard, skateboard, skate, oblečení pro skate, skate oblečení

Dnešní článek potěší hlavně nadšence všech boardů a prken, ať už s kolečky či bez. Jaro je konečně tu, a tak neváhejte a provětrejte své longboardy, skatebordy, kitey apod., a nezapomeňte si k tomu vzít i správnou výbavičku a pořídit i pár nových módních kousků do vašich skříní. A to nejen ti, kteří skate provozují, ale i ti, kterým se prostě a jednoduše tento styl oblékání líbí. Pokud hledáte pohodlný způsob, kde novou jarní výbavičku nakoupit, navštivte stránky e-shopu megaskate.cz, kde najdete vše, co potřebujete od samotných prken a příslušenství přes stylové a kvalitní boty až po cool trička a mikiny, a to jak pro kluky tak pro holky. Samozřejmě zde najdete i všechny potřebné doplňky, jako například batohy, o kterých bude dnes hlavně řeč.

Megaskate nabízí kvalitní a značkové batohy od všech oblíbených skatových brandů jako je například Horsefeathers, Dakine, Burton a spoustu dalších.

Batohy Horsefeathers

Batohy Horsefeathers jsou zaručenou klasikou, a to jak, co se oblíbenosti tak i designu týče. Batohy Horsefeathers potěší všechny co dávají přednost jednoduchosti a klasickému, tak trochu 90's stylu. To však neznamená, že disponují všemi vychytávkami, na které jste u batohů zvyklí jako kapsa na laptop, organizér či systém na uchycení boardu. Mimojiné potěší i vaše peněženky, ceny batohů Horsefeathers se totiž pohybují kolem 1000 Kč.

Batohy Dakine

Batohy Dakine se pyšní daleko zajímavějšími a barevnějšími provedeními, které se zalíbí jistě i těm nejnáročnějším. Batohy této americké značky hrají všemi barvami, od tlumených odstínů modré, šedé až po křiklavě oranžovou či červenou. Jsou také trochu „vymakanější“. Kromě klasických kapes na notebook, ipod aj., mají některé modely dokonce i chladící kapsu na pití.

Batohy Burton

Batohy Burton, stejně jako značku samotnou, jistě nemusím představovat všem milovníkům zimních sportů, jelikož tyto batohy jsou určeny převážně právě pro ně a jsou také speciálně upraveny. Samozřejmě však tato značka vyrábí i batohy skatové, které se dají nosit i běžně např. do školy.

Zdroj: www.megaskate.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu