Revoluce u F&F: Jon Kortajarena a Amy Hixson v nové kampani!

Revoluce u F&F: Jon Kortajarena a Amy Hixson v nové kampani!

28. dubna 2013, F&F, F&F oblečení, Tesco fashion, Jon Kortajarena, Amy Hixson, F&F jaro/léto 2013

Sponzorované odkazy

Je už celkem normální, že nejslavnější a nejlépe placené modelky a modelové často propůrčují své tváře a těla high street značkám, jako je H&M, Lindex apod., ale určitě byste nečekali jednoho z nejlépe placených modelů v reklamní kampani značky, kterou najdete v Tescu. Avšak tento rok je tomu tak. Kolekci jaro/léto 2013 značky F&F totiž oblékli v reklamní kampani tvář značky Tom Ford Jon Kortajarena a ex-andílek Victoria's Secret Amy Hixson.

Jon Kortajarena patří dnes k jedněm z nejžádanějším modelům na světě a pravidelně se také umisťuje na seznamu nejkrásnějším a nejvíc sexy mužů planety. Známý je hlavně díky sexy reklamám pro značku Tom Ford nebo také z kampaní pro Armani či Karla Lagerfelda. Amy Hixson byla tváří Victoria's Secret a Diesel a její tvář také zdobila obálku časopisu Elle. Jon a Amy tak dávají společně této reklamní kampani F&F nádech exklusivity a trendovosti a je z toho velmi cítit, že F&F se chce posunout o trochu dále a nabízet trendovější a kvalitnější módu, avšak stále za velmi příjemné ceny.

Reklamní kampaň s Jonem a Amy byla focena v Miami a zachycuje oba modely v plavkách a plážových oděvech a nutno říci, že je to velmi povedená kampaň i kolekce. Ta totiž obsahuje opravdu krásné kousky od plavek přes krásné letní lehké košile až po trendy a smyslné maxi šaty. F&F neopomenulo žhavé trendy jako neonové barvy, etnické motivy, ombré efekt, květinový potisk či průhledné materiály, a tak vznikla opravdu povedená kolekce, která jistě najde spoustu příznivců.

Kolekce, krom letních či plážových kousků, zahrnuje také večerní či business oblečení. Šaty pro dámy a obleky pro pány. Vyzdvihla bych především černé peplum šaty s velkými růžovými květy, které zajisté upoutají pozornost na každé koktejl party.

Bohužel jsem zatím neměla možnost kousky vidět na vlastní oči, ale opravdu musím uznat, že kampaň i kolekce vypadají velmi zdařile a přinejmenším budí zvědavost se na kolekci do Tesca či obchodu F&F v Palladiu podívat.

Zdroj: http://www.ffmoda.com/cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu