Dodají vám šmrnc! - Šperky jaro 2013

Dodají vám šmrnc! - Šperky jaro 2013

29. dubna 2013, tyrkysová, oranžová, statement náhrdelníky, velké prsteny, neonové barvy, šperky, etno, jaro 2013, trendy, velké kameny, náhrdelníky

Sponzorované odkazy

Není to jen oblečení, ve kterém můžete být letos na jaře trendy. Stejně tak in budete i v jarních špercích. Je ale potřeba vědět, které se zrovna teď nosí. Určitě nic nezkazíte pastelovými barvami, které vás zaručeně rozzáří. Nejsou to ale jen ony. Čeká toho na vás mnohem víc.

Etno šperky

Etno móda už se drží na módní špičce relativně dlouhou dobu. Je to zřejmě tím, že etno oblečení, módní doplňky a šperky jsou skutečně originální a stále zajímavé i na druhý pohled. Etno šperky jsou plné geometrických vzorů, barev, přírodních motivů a také indiánské kultury. Je velikou výhodou, že etno šperky se dají kombinovat i s klasickým oblečením. Jestliže jste ale vlastníkem etno oblečení, vaše etno šperky budou ještě více podtrženy.

Velké kmeny

Ani teď nepůjde o druhy šperků, ale o to, co šperky obsahují. Dalším módním trendem letošního jara budou velké kameny. Z velkých kamenů můžete mít náhrdelník nebo může být velký kámen součástí prstenu. Jestliže si pořídíte prsten s obřím kamenem, ,,sfouknete" tak dvě mouchy jednou ranou. Letos budou in velké prsteny jakéhokoli druhu.

Velké statement náhrdelníky

A další senzací budou velké formální náhrdelníky. V tomto případě se dá spojit mnoho módních trendů. Můžete si pořídit velký náhrdelník, jehož součástí budou velké kameny či náhrdelník v jarních pastelových barvách. V těchto náhrdelnících si budete připadat jako královna. Dokonale zvýrazní váš dekolt a určitě upoutá pozornost přihlížejících.

Neonové barvy

Trochu přemrštěnější pastelové barvy jsou barvy neonové. Barvy, které jsou zářivé, radostné, hravé a trochu i provokativní. Je možná trochu obtížné neonové šperky zkombinovat z oblečením a jinými módními doplňky. Jedno je ale určitě jisté. Neonové šperky vás dokonale omladí.

Tyrkysová a oranžová

Též tyrkysová a oranžová jsou barvami pro letošní jarní šperky. Tyto dvě barvy jsou celkem dost odlišné. Tyrkysová je spíše studenou barvou a oranžová by se dala zařadit mezi ty teplé. Je tedy skvělé, že je z čeho vybírat. Podle vaší nálady si budete moci zvolit tyrkysové či oranžové šperky a stále půjdete ruku v ruce s aktuálními módními trendy.

Zdroje: www.polyvore.com Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu