Bílá je barvou letošního jara a léta!

Bílá je barvou letošního jara a léta!

1. května 2013, barvy jara, bílé oblečení, bílá, trendy barvy, dámské oblečení, trendy, jaro 2013, léto 2013, monochronní look, černobílá

Sponzorované odkazy

Na první pohled se může zdát, že letošnímu jaru a létu vévodí veselé a pestré barvy, které zaujmou naši pozornost v obchodech prakticky ihned, ale opak je pravdou. Návrháři dali letos přednost jednoduchosti a čistotě, a barvou jara a léta 2013 je tak bílá. Doslova záplavy tohoto symbolu nevinnosti můžete vidět v kolekcích zvučných značek jako Stella McCartney, Prada, Balenciaga či Valentino, které jsou skvělým zdrojem inspirace k nošení bílé!

Krajka nebo bavlna?

Bílá barva má mnoho tváří a sluší velkému množství materiálům. Pro letošní jaro a léto je určitě důležité vyzdvihnout romantickou krajku a také například háčkované svetříky a topy, které jsou jedním z trendů. Stejně tak ale můžete obléci klasickou bavlnu či jemný a chladivý satén.

Monochronní look

Chvíle, kdy sladit všechny kousky, které máte na sobě, do jedné barvy bylo považováno za nudné, jsou pryč. V kurzu je letos monochronní look a obléci se tak v jedné barvě od hlavy až k patě je tedy žádoucí! Bílá, která působí jemně, žensky i klasicky zároveň, se pro tento look opravdu skvěle hodí. Pokud vás láká tento vzhled zkusit, volte raději opravdu jednoduché kousky, což platí i pro doplňky a šperky.

Univerzální bílá

Bílá barva má také tu výhodu, že se hodí snad úplně ke všem ostatním odstínům a skvěle doplní i nejrůznější potisky a vzory. Bílá košile, tričko či top jsou základem šatníku, a pokud například nevíte, s čím zkombinovat sukni v aztéckém vzoru nebo květované rifle, budou právě tyto kousky správnou volbou. Pokud je řeč o kombinování bílé s ostatními barvami, je potřeba zmínit ještě jeden důležitý a výrazný trend současnosti, a to nestárnoucí kombinaci bílé a černé. Letos je tato dvojice opět hitem a tuto klasiku využijete pro mnoho příležitostí.

Bílá je krásná, letní barva, která sluší snad všem typům žen. Ať už jste tedy blondýnka, tmavovláska či zrzka, zkuste bílou letos obléknout!

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu