Kolekce Beyoncé pro H&M ode dneška v prodeji!

Kolekce Beyoncé pro H&M ode dneška v prodeji!

2. května 2013, Beyoncé, Beyoncé for H&M, Beyoncé pro H&M, Beyoncé kolekce pro H&M, H&M kolekce léto 2013, plavky H&M

Sponzorované odkazy

Ode dneška je v obchodech k dostání kolekce „Beyoncé as Mrs Carter in H&M“, na kterou jsme tak netrpělivě čekali.

Kolekce, která je plná sexy plavek, šatů, lehkých a průhledných košil a slušivých šortek vznikla ve spolupráci s Beyoncé a je také ovlivněna jejím osobitým a sexy stylem. Ná stránkách Luxurymagu, jsme už mohli vidět reklamní kampaň této kolekce a před týdnem byla zveřejněna i televizní reklama, která působí spíše jako videoklip a Beyoncé v ní zpívá svou píseň Standing on the Sun. Kolekce už tak vypadala velice slibně, ale tento televizní spot byl opravdu tím největším lákadlem. Sexy Beyoncé tančíčí ve společnosti svých krásných tanečnic na nádherných Bahamách je opravdu velmi pěkná podívaná.

Kolekci jsem byla i dnes ráno sama omrknout a musím přiznat, že je opravdu zdařilá. Látky jsou lehoučké a příjemné, a to zvláště u košilových topů a dlouhých šatů. Plavky jsou z materiálů, na které jsme u H&M zvyklí a ceny podprsenek začínají již na 149 Kč. Velmi pěkně vypadají klasické trojúhelníkové bikiny s třásněmi v černé a neonově oranžové barvě, které dodávají plavkám exotický nádech. Kolekce sama o sobě je plná exotiky a creole vzorů a potisků a zdobení, což je právě vliv Beyoncé na tuto kolekci, která je velice pyšná na své kreolské kořeny.

Osobně bych vyzdvidla černé šaty s korálkovým zdobením, úzké bílo-modré šaty a růžové sandálky z květinami, které jsou opravdu zdařilé a měkkoučké. Pěkné jsou i fialové a bílé plavky s háčkovaným detailem a bílá blůza a šortky z reklamní kampaně.

Nutno říci, že kolekce má klasické „háemkovské“ ceny – krom plavek s vršky za 149 Kč, jsou ostatní za 299 Kč, blůzy 299 Kč a dlouhé šaty za 599 Kč.

Část kolekce nese název Water H&M Collection a 20 % z prodeje této kolekce přispívá organizaci WaterAid, která se stará o čistější a dostupnější vodu tam, kde je potřeba, zvláště pak v Africe.

Nicméně jděte se přesvědčit sami, jestli kolekce Beyoncé pro H&M stojí za to. Osobně si myslím, že je kolekce zdařilá a stojí za to si z ní něco koupit, zvláště pak ty exotičtější a osobitější kousky, které tak trochu vybočují z tradičního konceptu H&M.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu