Novinky z dámských parfémů pro jaro 2013

Novinky z dámských parfémů pro jaro 2013

5. května 2013, parfemy, cartier, jaro 2013, vůně, burberry, prada, chloe, escada, bottega veneta

Sponzorované odkazy

Escada – Cherry in the air

Lehká jarní květinovo-ovocná vůně pro ženy a dívky od Escady. Voní po šťavnatých višních a je inspirována letní jízdou na kole francouzskou krajinou. Hodí se pro teplé letní dny plné zábavy a dobrodružství. Hlavu parfému tvoří maliny a višně, srdce je ze sladkých marshmallow a základ má v santalovém dřevu. Jistě si tuto vůni zamilujete na první přičichnutí.

Chloé – See by Chloé

I značka Chloé představila novou květinovo-ovocnou vůni pro jaro 2013, která vám zkrátka vezme dech. Bergamot a květ jabloně tvoří hlavu parfému, ylang-ylang a jasmín jsou srdcem a základ vytváří pižmo, santalové dřevo a vanilka. Chloé parfémy jsou proslulé svými krásnými decentními flakonky ve francouzském stylu. Tváří See by Chloé se stala současná populární modelka Betta Franke. Tvořivost, sebevědomost a jedinečnost ženy se odráží v parfémech této značky.

Bottega Veneta – Eau Légére

Italská značka s dlouholetou tradicí. Bottega Veneta je synonymem diskrétnosti a kvality. Základem parfému je pižmo a trochu netradiční lišejník. V hlavě parfému je pak bergamot a růžový pepř a srdce tvoří květiny – gardénie a jasmín. Jemná, jiskřivá a velmi osobitá vůně, která podtrhuje křehkost a svěžest každé ženy. Sám parfumér Michel Almairac (vytváří vůně například i pro Burberry) definuje Eau Légére jako proplutí originální vůně skrze vodopád. Přesvědčit se o tom můžete sama v některé z parfumerií.

Prada – Candy L'Eau

Gigant Prada představuje sladkou orientální vůni Candy L'Eau! Tento parfém je určen všem hravým a svůdným ženám. Kombinace netradičních přísad vytváří zcela výjimečnou vůni. Základem je karamerl, pižmo a benzoin, ti jsou doprovázeni hrachorem v srdci parfému jehož hlavu tvoří citrusy. Díky Candy L'Eau si vás lidé zapamatují a vaše vůně se jim vryje pod kůži.

Burberry – Body Tender

Zcelá nová a svěžejší odnož původní vůně Body dodává Body Tender ještě větší šmrnc. Vůně je věnována všem osobitým ženám, které milují luxus a neobyčejné věci. Srdce Body Tender tvoří jasmín, čaj, růže a santalové dřevo. Základem je ambra, pižmo, kašmírové dřevo a vanilka. Kombinaci dřevitosti s ovocem završuje hlava z jablka, citrónu, broskve a pelyňku. Tento chyprově-ovocný parfém si zamiluje každá moderní žena! Nadchne vás a nepustí!

Cartier – Baiser Volé

Jedná se o limitovanou edicit zelené a květinové vůně vycházející z původní Baiser Volé z roku 2011. Malým překvápkem jsou třpytky, které jemně rozzáří vaši pokožku. Hlava parfému je ovocná – z citrusů, srdce skrývá zelené tóny a základem je lilie. Prosté, jednoduché, efektivní.

Zdroje: Thinkstock, www.parfemy.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu