Trendy psaníčka pro letošní léto!

Trendy psaníčka pro letošní léto!

9. května 2013, psaníčka, clutches, trendy, jaro 2013, léto 2013, kabelky, oversize psaníčka, vzorovaná psaníčka

Sponzorované odkazy

Ne vždy je potřeba velká taška a na letní večerní party či vycházku po městě moc věcí nepotřebujeme. A právě pro tyto příležitosti se skvěle hodí psaníčka, clutches, která jsou módním hitem posledních sezón a neměla by vám rozhodně ve skříni chybět. Trendy pro letošní jaro a léto daly jasně najevo, jak by psaníčka měla vypadat – barevně, vesele, nepřehlédnutelně!

Neony

Přemýšlíte, čím oživit jednoduché bílé, nebo černé šaty? Zkuste lakované psaníčko v neonových barvách jako svítivě žlutá, elektricky modrá či výrazná růžová. Tento doplněk zajistí, aby váš outfit dostal potřebnou šťávu a na letní noci je jako dělaný!

Tribal a etno

Peříčka, korálky, třásně, černá barva v kombinaci s veselejšími tóny – to vše patří k tribal a etno stylu, kterými se také nechala psaníčka pro jaro a léto 2013 inspirovat.

Inspirace Aztéky

Aztécké vzory jsou letos opravdu nepřehlédnutelné a vypadají skvěle nejen na topech, sukních a šatech, ale i na doplňcích, psaníčka nevyjímaje. I ty jsou vhodné k osvěžení jednoduchého outfitu, ale hodí se i pro kombinaci s jinými vzory a barvami.

Oversize

Pokud přeci jenom u sebe potřebujete mít věcí víc, a do psaníčka klasické velikosti se vše nevejde, zkuste oversize clutches, která nabízí více prostoru a jsou velmi stylová. Krásně a elegantně vypadají například v nude a pudrových odstínech.

Pastelky

Když je však řeč o stylových barvách, nemůžeme nezmínit ani již mnohokrát omílaný trend pastelových barev, který je zkrátka současným hitem a nosí se na všem. Sluší i psaníčkům a společně například s barevným sáčkem dokáže vytvořit perfektní look.

Neobvyklé vzory

Letošní psaníčka mají ohromovat originalitou, a tak se na nich kromě květin nebo imitací zvířecích kůži objevují i nevšední vzory. Zazáříte s psaníčkem s abstraktním potiskem, vzorem paisley, ve stylu batiky či orientálními a tropickými motivy.

Zdroje: www.bershka.com, www.tally-weijl.net, www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu