Nebojte se zářit! / Metalické sandály a kabelky

Nebojte se zářit! / Metalické sandály a kabelky

16. května 2013, metalické sandály, metalické kabelky, metalická psaníčka, trend, trendy 2013, jaro 2013, léto 2013, trendy obuv, trendy kabelky, metalický trend, zlatá, stříbrná

Sponzorované odkazy

Současný trend metalických barev je nepřehlédnutelný nejen díky své blyštivosti, ale i proto, že ho vidíme všude a na všem kolem nás. Topy, šaty i sukně v lesklých odstínech zlaté, stříbrné, ale i metalických variantách pastelových barev zkrátka k sezóně jaro/léto 2013 patří, ale my se dnes podíváme na doplňky, kterých se tento trend také dotkl. Zaměříme se na metalické sandály a kabelky, které vám zaručí nejen stylový vzhled, ale i nepřehlédnu­telnost!

Metalické tóny nepatří jen na plesy, ale letos je můžete nosit na běžné denní nošení. Jedná se o nositelný trend, který není těžké zkombinovat s ostatními kousky outfitu, ale i tady neuškodí zmínit alespoň základní pravidlo. Stříbrné odstíny lépe ladí se studenějšími barvami, jako jsou například různé podoby modré, zlatým odleskům zase více sluší kombinace s teplejšími tóny, například oranžovou. K metalickým barvám se však nebojte přidat ani vzory, o kterých letošní jaro a léto jsou. Rozhodně to ale neznamená, že stříbrnou a zlatou vše končí, naopak! Nová sezóna patří barvám, takže se nemusíte bát lesklé žluté, růžové, modré či zelené.

Metalické kabelky

Pro nejrůznější party či třeba návštěvy barů jsou metalické kabelky skvělou a vhodnou volbou. Jakou velikost zvolíte, je zcela na vás, metalické odlesky vypadají dobře na psaníčkách, která se letos nosí, ale i na velkých taškách, do kterých schováte všechny nezbytnosti.

Metalické sandály

Boty, jejichž alespoň malá část svítí v metalických tónech, jsou letos takřka nutností. Jak už jsem naznačila, nemusí se lesknout celé, často vidíme boty s metalickým podpatkem či špičkou. A co se zbytkem outfitu? Inspirovat se můžete na módních molech i u celebrit, které si tyto nepřehlédnutelné botky oblíbily. Metalické sandálky tak můžete obout k nude odstínům či bílé barvě, ale spojit dohromady můžete i výrazné tóny. Dokonce můžete do outfitu zakomponovat i více metalických prvků, ani to letos není tabu.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, kabelky a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu