Plus size šaty jaro 2013

Plus size šaty jaro 2013

20. května 2013, plus size šaty, maxi dress, jarní šaty 2013

Sponzorované odkazy

Pomalu se blíží vytoužený čas, který svádí ženy poodhalit nohy a vytáhnout ze skříní šaty. Ještě tomu není tak dlouho, kdy sehnat šaty ve větších velikostech (neboli plus size) bylo téměř nemožné. Proto se některé z žen musely smířit s neforemnými tunikami a volnými šaty. Ty sice dokonale maskovaly každé to kilo navíc, ale výsledný efekt byl vcelku nulový. Dnes už si můžeme vybírat z lichotivých modelů začínajících od velikosti 42. Rozhodla jsem se o nabídce přesvědčit na vlastní oči a vydala se na víkendové pobíhání po obchodech.

Šaty plus size v obchodech Lindex

Skvělý kompromis mezi cenou a kvalitou nabízí Lindex. Navíc se kolekce drží aktuálních módních trendů. Vždy však nalezneme jednodušší basic šaty – ano a to i ve větších velikostech. Pokud se ostýcháte barev, poohlédněte se v prodejnách Lindex po áčkových černých šatech zdobených výšivkou.

Myslíte, že trendy high low šaty neseženete ve velikosti XL? Omyl! V Lindexu ano, navíc padnou opravdu skvěle – neodolaly jsme a vyzkoušely.

Prohlédněme si ještě jeden styl. Není nad klasiku, a tedy sázka na pouzdrové šaty. Jelikož jsou zvířecí potisky stále in, vsadila bych na místo černých pouzdrovém na nějaké výraznější. Třeba tyto s leopardím vzorem.

Šaty XL v obchodech H&M

V prodejně H&M zase mají příjemné maxi dresses – dlouhé rozevláté šaty s originálními potisky. I když ne vždy velikost XL odpovídá danému rozměru, u maxi šatů se vždy najde dostatečná rezerva na bříško i boky.

Pro volnočasovou módu se perfektně hodí bavlněný kaftan s krátkým rukávem. Mimo jiné ideální doplněk plážového outfitu.

Zajímavé šatky plus size mají také v každém Tescu, kde naleznete značku F&F.

Pátráte raději na internetu? Pak zcela jistě znáte Asos a jeho pestrou nabídku plus size oblečení. I jaro a léto 2013 si žádá úžasné modely v té správné velikosti.

Zdroj: www.lindex.com , www.hm.com , www.asos.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu