Bershka - Dressy Collection

Bershka - Dressy Collection

21. května 2013, Bershka, šaty, letní šaty, šaty na léto, léto 2013, summer 2013, summer

Sponzorované odkazy

Bershka je známá španělská značka, která byla založena roku 1998. Je proslulá svými moderními kolekcemi oblečení, kde prezentuje mladistvý styl a poslední trendy. Na trh momentálně uvedla Dressy Collection, která se týká, jak už napovídá název, šatů. Jaké barvy, střihy a délky zvolili návrháři Bershky letos pro léto 2013, na to se právě podíváme.

Celá kolekce se nese v odstínech černé, která je doplňována starorůžovou, pastelově růžovou, bílou a krémovou. Světlé barvy jsou letošní léto velmi in. I zde jich je dostatek. Nadchnout vás mohou praktické šaty, které se dají nosit rovněž jako top. Jsou potisklé obličejem, ten je teď v módním světě velmi in. Průstřihy v podpaží jsou hlubší, rovněž podle posledních trendů.

Flitry nejsou out. Ve vhodné míře, kombinaci a s dávkou vkusu mohou vaše šaty učinit mimořádně výjimečné! Nápaditý etno vzor jim dodá šmrnc.

Dalším velmi ženským prvkem jsou třásně. Tentokrát ne v etno stylu, šaty jsou inspirovány latinskoamerickými rytmy. V tmavším provedení jsou třásně obarveny jako ombré (postupné zesvětlení). Tyhle šaty se skvěle hodí pro letní party a večírky.

Návrat maxi délek slaví velký comeback. Proto se maxišaty objevily i Dressy Collection od Bershky. Návrháři si s tímto druhem šatů velmi pohrávají a vymýšlí nové a nové nápady, jak je ozvláštnit a udělat ještě lepší. Zaujmout vás mohou průstřihy na zádech nebo například použití průsvitných materiálů. Ovšem na ty si zřejmě troufnou pouze odvážnější z vás. Lehký nádech hippie vám učaruje!

Minimalismus se nosí a kdo má rád klasiku, jistě přikývne. V jednoduchosti je krása, proto šatyDressy Collection byly zvoleny v jedné dominantní tmavé barvě a byly ozvláštněny svislým pruhem od ramenou až ke spodnímu lemu. Průstřihy na hrudi jsou velmi sexy!

Co takhle kombinace korzet s rozevlátou sukní? Krajky, tyl, střapečky, satén. Jednoduché a tak krásné!

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu