Šátky a šály pro jaro 2013

Šátky a šály pro jaro 2013

24. května 2013, květovaný potisk, etno, aztécký potisk, šály, šátky, scarf, jaro, jaro 2013, trendy 2013, ombre, barvy, zvířecí vzor, kytičkovaný potisk

Sponzorované odkazy

Jarní počasí je stejně jako podzimní velice proměnlivé. Zvlášť po tak dlouhé zimě, na kterou nejsme zvyklí. Abychom vás nezahlcovali trendy jen pro krásné jarní počasí, ukážeme vám, jak oživit váš outfit pomocí trendových jarních šátků a šál. Pojďme na to!

ETNO A AZTÉCKÝ POTISK

Aztécký potisk a etno jsou velkým trendem několika sezón. Hezky a stylově vypadají pestré barvy. Šátky a šály pro jaro 2013 jsou jemné, hebké, lehké, krásně barevné a přitom vás v pomuchrném počasí a ve špatných dnech příjemně zahřejí. Šátek s etno potiskem se stane vaší nezbytnou součástí!

KVĚTOVANÝ POTISK

Kvetou zahrady a louky a kvete také móda. Šála s květovaným potiskem se zalíbí nejedné romantické duši. Která žena by nemilovala květiny? Šátek nebo šálu můžete sladit s květovanými kalhotami ve světlých barvách a bílým topem. Obujte k tomu boty na podpatku a budete za hvězdu. Nezapomeňte na kabelku ve stejné barvě bot. Drobný květovaný potisk nebo velké květiny, trendy je obojí. Pro léto doporučujeme potisk tropických květin.

TROPICKÝ POTISK, OMBRÉ A ZVÍŘECÍ MOTIVY

Jak jsme již posledně zmínili – tropický potisk bude velmi in hlavně v létě. Ovšem pokud máte ráda pestré barvičky, nic nebrání tomu, abyste se naladila na letní vlnu už teď. Obrovský ombré boom pokračuje. Postupné zesvětlení nebo plynulé přecházení do všemožných barev je dechberoucí. V kombinaci s maxisukní nebo maxišatama dodáte vašemu outfitu hippie nádech, který je tolik oblíbený. Jste-li milovnicí pastelových barev, jděte do nich! V kombinaci s bílou nebo krémovou působí fantasticky a svěže. A nezapomínejme ani na zvířecí potisk – ať už jde o motiv zvířecí kůže jako jsou leopardí nebo zebří potisky, tak také potisk samotných zvířat má velkou oblibu. Ptáci, koně, motýli nebo kočky vás rozveselí. Jestliže vám bude s šátkem či šálou na krku příliš teplo, můžete jej elegantně uvázat na ucho kabelky, vypadá to stylově!

Zdroje: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu