Dámy, letos v létě se budou nosit maxi šaty!

Dámy, letos v létě se budou nosit maxi šaty!

31. května 2013, dlouhé šaty, květinové vzory, trendy, maxi šaty, léto 2013, H&M, Bershka, Mango, Zara, dámské šaty

Sponzorované odkazy

Léto 2013 si pro všechny dámy a slečny připravilo neskutečné množství trendů. Ať už jsou to espadrillas, černo-bílá kombinace barev, háčkované šortky a tak dále, a tak dále. Jestliže i vy chcete jít ruku v ruce s aktuálními módními trendy, pořiďte si například in maxi šaty, které mají mnoho kladů. Jsou vyráběny většinou z bavlny, jsou tedy lehké, svěží a příjemně se tím pádem nosí. Na svém těle je prakticky vůbec necítíte. Dalším plusem může být to, že dosahují výrazné délky. My ženy většinou míváme komplex ze svých nohou. Buďto nejsou dostatečně hubené či pevné. Téměř každou z nás trápí problém zvaný celulitida. Maxi šaty mohou skrýt hned několik našich nedokonalostí. A ještě ke všemu jsou vkusné a trendy.

Zara

Jednou z módních značek, která vám letos maxi šaty nabídne, je Zara. Ty z vás, které už značku Zara znají, tak vědí, co od ní mohou očekávat. Maxi šaty od Zary jsou stylové a cenově dostupné. V obchodech Zara objevíte maxi šaty klasické, bez příkras, ale i maxi šaty barevné, s květinovými vzory. Nabídka je slušná, i když u jiných konkurenčních značek je o něco větší.

Mango

Právě jednou z konkurenčních značek může být například Mango. Značka, která letošní módní trend maxi šaty vzala smrtelně vážně a pro všechny dámy si připravila skutečně pestrou a širokou kolekci. Já bych si mezi všemi maxi šaty od Manga nemohla vybrat ty nejkrásnější a myslím si, že i vy s tím budete mít problém, pokud se rozhodnete obchod značky Mango navštívit. Těch střihů, barev a možností maxi šatů vám letos žádná jiná značka nenabídne. Posuďte sami.

Bershka

Ani mladistvá značka Bershka není letos pozadu. Svou kolekci vzala útokem a maxi šaty v ní nechybí. A nejsou jen tak ledajaké. Pro mě jsou maxi šaty od značky Bershka jasnými favoritkami. Možná že výběr není tak bohatý jako u Manga, ale výsledek je nádherný. Každý model maxi šatů je jako z pohádky. Můžete být lesní víla i princezna.

H&M

A v poslední řadě je tu i všemi známá značka H&M. V oblasti maxi šatů bych ji neřadila mezi přední příčky, ale jedná se o značku, která je dostupná a dnes už ji v České republice nalezneme skoro ve všech velkých městech. Styl maxi šatů od H&M je klasický. Od všeho trochu. Maxi šaty H&M nepřekvapí ani neurazí. Jisté ale je, že se zavděčí všem a to je zřejmě účel.

Zdroje: www.zara.com www.hm.com www.mango.com www.bershka.com www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu