Letní specialita! - Promod kolekce léto 2013

Letní specialita! - Promod kolekce léto 2013

1. června 2013, Promod, léto 2013, overal, harémové kalhoty, trendy, džínová vesta, dámské oblečení, letní oblečení, květinové vzory, etno, letní barvy, maskáčová

Sponzorované odkazy

Typická francouzská móda, tak to je dámská značka Promod. Letos už je pro všechny ženy připravená s novou letní kolekcí 2013. Stejně jako předešlé roky, tak i nyní si značka Promod zanechala svůj francouzský šarm. Oblečení je kvalitní, pohodlné a hlavně vkusné. Celou nabídku naleznete v obchodech Promod v Praze, Plzni, Brně, Ostravě, Pardubicích nebo právě na internetu, kde je nakupování čím dál tím více oblíbenější.

Summer colours

Značka Promod, tak jako i jiné módní značky, má ve své letní kolekci 2013 mnoho módních trendů. Hlavní kolekce je dále rozdělená na takové čtyři podkolekce. Právě první z nich je kolekce Summer colours, kde najdete všechno oblečení a módní doplňky v trendy letních barvách. Zkuste žlutou, oranžovou, tyrkysovou, smaragdovou, červenou či růžovou. Zapadnete tak skvěle do rozkvetlého léta.

The fashion climate

Další minikolekcí je The fashion climate (v překladu něco jako módní klima či podnebí). Zde budeme moci vybírat z módních maxi šatů, jejichž délka nezná mezí či in džínové vestičky. Pozadu nezůstávají ani maxi náhrdelníky a ,,pofrčí" i brýle zvané lenonky. Velký návrat zaznamenávají u Promodu harémové kalhoty a ještě ke všemu ve vojenských barvách.

A mexican mix

A nyní je tu A mexican mix kolekce, která je plná ležérního stylu. Zajisté jste už zpozorovali, že letošní léto bude v kurzu etno móda. Barevné náramky a olečení plné prapodivných vzorů. Indiánské klikyháky jsou na šatech, tričkách i kalhotách. Tak jako minulý rok, tak i letos poletí overaly, které naleznete právě v kolekci A mexican mix.

Summer bouquet

Doslovný překlad další z kolekcí Summer bouquet mluví za vše. Letní květiny jsou opravdu všude. V rozkvetlých šatech či kalhotách budete vypadat jako luční víla. Dávejte si ale pozor, aby jste to s těmi kvítky moc nepřehnala, protože všeho moc škodí a méně znamená někdy více.

Zdroje: www.promod.eu Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu