Plavky 69Slam vám stoprocentně zaručí zábavné léto!

Plavky 69Slam vám stoprocentně zaručí zábavné léto!

13. června 2013, Plavky, dámské plavky, pánské plavky, plavky 2013, 69Slam plavky, bikiny, boardshort, koupací šortky, koupací kraťase, dámské dvoudílné plavky, dámské jednodílné plavky, originální plavky, kvalitní plavky, značkové plavky, plavky e-shop

Těm z vás, kteří si léto užívají naplno, tráví většinu pěkného počasí u vody a mají rady funky módu, plavky 69Slam určitě nemusím představovat. Každý rok tato poměrně mladá značka přichází s novou kolekcí plavek pro kluky i pro holky a jako každý rok, tak i letos vám je Luxurymag představí.

Dámské plavky

Dámské plavky jsou charakteristické pro svoje crazy a funky potisky, které jsou pokaždé trochu jiné, ale stále stejně nápadité a originální. Letos firma vsadila na různé geometrické tvary jako trojúhelníky, spirály apod., avšak nejvíce asi překvapí plavky s řekněme tak trochu gastronomickými motivy, jako jsou lízátka, koktejly či plátky pomerančů…mmm k nakousnutí! Surfařky zase potěší plavky s motivem surfařských prken. To vše v různých střizích, tak aby si tyto dámské plavky mohla dovolit každá z nás. Ať už chcete zvýraznit svoje přednosti, či skrýt malé nedostatky, na http://www.69slamshop.cz/ si určitě vyberete. Dvoudílné dámské plavky 69Slam mají tu výhodu, že si je můžete nakombinovat jak chcete, a to nejen co se střihu týče, tedy buď klasické trojúhelníky, model bunny či bandeau, ale můžete kombinovat i mezi jednotlivými potisky. Variabilitu střihů můžete čekat i u plavkových kalhotek a navíc si můžete u 69Slam pořídit i koupací šortky. Velice efektní jsou i jednodílné plavky od 69Slam, jak můžete sami posoudit.

Pánské plavky

Milí pánové, 69Slam má cool plavky i pro vás, ale rozhodně zde nehledejte old-schoolové slipové plavky! V kurzu jsou totiž boardshorts – tedy dlouhé plavkové kraťasy, které jsou výhradou surfařů. Avšak již nějakou tu sezónu je oblékají i kluci nesurfaři a není se čemu divit. Nabízejí totiž neskutečný komfort a jsou rozhodně stylové. 69Slam nabízí tyto pánské plavky ve dvou délkách, a to nad kolena a pod kolena. Všechny samozřejmě ve stejně ulítlých a nápaditých potiscích jako ty dámské.

Značka 69Slam prostě zase jednou ukázala, že má smysl pro humor a styl, ale to není samozřejmě všechno, co 69Slam nabízí. Jedním z hlavních kriteriíí této značky jsou samozřejmě i kvalitní materiály a zpracování a hlavně také kvalitní přístup k zákazníkovi.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu