Top1Clothing - zajímavý e-shop s krásným značkovým oblečením

Top1Clothing - zajímavý e-shop s krásným značkovým oblečením

15. června 2013, Top1Clothing, značkové oblečení, Tommy Hilfiger, Aeropostale, oblečení Tommy Hilfiger, oblečení Aeropostale, značkové oblečení e-shop, americké oblečení

Top1clothing je internetový obchod založený roku 2008, vyznačuje se vkusným a krásným oblečením. Specializuje se na doplňky a značkové oblečení, které je v České republice téměř nedostupné (Victoria's Se­cret, Gaudi, Burberry). Naleznete zde široký sortiment světových značek – převážně Diesel, Replay, Abercrombie, Tommy Hilfiger, aj. Důraz při výběru kusů oblečení a doplňků je kladen převážně na kvalitní materiály, precizní zpracování, dokonalý střih a nejnovější trendy. Top1clothing zaručuje stoprocentní záruku a originalitu značky. Navíc se často můžete těšit na soutěže, věrnostní slevy a benefity. Čekají vás i takové výhody, jako poštovné zdarma při nákupu nad dva tisíce korun, možnost vrácení zboží (nebo peněz) či výměny, nebo kupón s 10% slevou ke každému nákupu. U Top1clothing stojí za to nakupovat! Pojďme si představit populární značky Tommy Hilfiger a Aeropostale, které jsou specifické nejen svým krásným oblečením, ale také kvalitou.

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger je světově uznávaný módní návrhář a zakladatel této značky. V současné době patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejprodávanějších značek po celém světě. Tommy se narodil v roce 1951 jako druhé dítě z devíti v irské katolické rodině. Rodiče si přáli, aby ze syna vyrostl inženýr, ovšem Tommy odjakživa tíhl k módě. Byl velmi kreativní, a tak začal svou kariéru tím, že nakupoval oblečení, které pak podle své fantazie a představivosti předělával ke svému obrazu. Tyto kusy oblečení dále v upravené verzi prodával. Postupem času otevřel svůj první obchod, za nějaký čas další a další, až roku 1984 vznikla samotná značka Tommy Hilfiger Corporation. Značka vznikla díky investici indického investora, který v Tommyho věřil. Dále pak značku začaly proslavovat také osobnosti jako Britney Spears, Snoop Dogg, Rolling Stones nebo Beyoncé v různých kampaních. Díky tomu se oblečení Tommy Hilfiger dostalo mezi širokou veřejnost a především mezi mladé milovníky módy. Kromě oblečení naleznete v sortimentu značky také hodinky, obuv, doplňky, parfémy, tašky a kabelky. Styl značky je dán převážně elegancí a jednoduchostí typického amerického stylu. Oblečení, obuv a doplňky Tommy Hilfiger jsou zárukou maximálního pohodlí a zároveň kvality jak do společnosti, tak pro sport a volný čas.

AÉROPOSTALE

Aéropostale (často zkráceně nazýváno Aéro) je americká značka proslulá svou rozvernou ležérní módou určenou především pro mladistvé a děti. Tato značka má po celých Spojených Státech velkou oblibu a proto není neobvyklé, že se pyšní velkou hojností obchodů, kde můžete tuto svěží módu a krásné oblečení a doplňky nakupovat. Aéropostale si udržuje a chrání vlastní značku tím, že navrhuje, šije, prodává a stará se o marketing vlastní značky úplně sama. Aéro se pyšní 992 prodejnami v padesáti státech USA a Portoriku a více než 78 prodejnami v Kanadě. V současné době míří také na Střední východ, do Asie a Evropy. Značka byla mimojiné rozšířená o odnož nazvanou P.S., která se od roku 2009 specializuje na dětské oblečení a doplňky. Sekundární značkou patřící pod Aéropostale je Jimmy'Z, která má za úkol navrhovat surfařské a skateové oblečení. Oblečení Aéropostale bychom mohli charakterizovat jako ležérní, barevný, hravý (díky potiskům a vzorům), svěží a velmi trendy. Sami můžete posoudit, že se pyšní skutečně krásným oblečením, které je navíc cenově dostupné téměř všem.

Zdroj: www.top1clothing.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu