Stradivarius Beachwear lookbook červen 2013

Stradivarius Beachwear lookbook červen 2013

17. června 2013, lookbook, plavky, bikiny, Stradivarius, Beachwear, kolekce, dámské plavky

Sponzorované odkazy

Počasí nám už konečně nabídlo několik opravdu krásných, slunných dní a díky tomu jste možná poznaly, že vaše plavky by letos zasloužily vyměnit za nové. Novými kolekcemi plavek se to v obchodních centrech jen hemží a výjimku netvoří ani Stradivarius. Tato značka dává prostor nejnovějším trendům, ve kterých pak každá žena může objevit svůj vlastní styl. A stejně jako oblečení tak i bikiny v podání Stradivaria představují přehlídku největších hitů sezóny, o čemž se můžete přesvědčit v lookbooku Beachwear této značky pro červen 2013, který vám dnes představíme.

A jak si představuje značka Stradivarius letošní léto na plážích? Plavky z kolekce Beachwear červen 2013 působí jako divoký a exotický koktejl stylů, zářících barev, netradičních a zajímavých potisků a oslnivých prvků, které do kolekce vnáší vlnu ženskosti.

Pro letošní léto 2013 vidí značka Stradivarius největší trend v plavkách bez ramínek, které kromě praktičnosti při opalování zaujmou i svou svůdností. V nové kolekci sice nechybí klasické bikiny se zavazováním za krkem, ale podprsenkami bez ramínek jsou jednoznačně upozaděny.

Co se týče jednobarevných plavek, sáhl Stradivarius po těch barvách, které krásně zvýrazní opálenou pokožku, tedy svítivě žluté, světle modré, korálové a černé. Ze vzorů zase nemohou chybět největší hity sezóny – tedy ten aztécký, v tomto případě v jednoduchém černo-bílém provedení a pestrý květinový vzor.

Bikiny jsou dále zdobeny nejrůznějšími prvky, které přidávají na ženském looku a zdůrazňují přednosti. Setkáváme se zde především s třásněmi a kanýrky téměř u všech plavek a ve velkém množství. Díky tomu pak bikiny působí hravě a mladistvě.

Plavky z kolekce Stradivarius Beachwear červen 2013 ztělesňují důležité a hlavní trendy sezóny, jsou stylové a zaručeně vám dodají sex-appeal! Díky zajímavým střihům a pestrým barvám tak budete na pláži nepřehlédnutelná.

Zdroje: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu