Vykouzlete si štíhlé a dlouhé nohy! / Platformy 2013

Vykouzlete si štíhlé a dlouhé nohy! / Platformy 2013

18. června 2013, letní obuv, platformy, klínky, boty, obuv, dámská obuv, lodičky, CCC, Deichmann, Humanic, Baťa

Sponzorované odkazy

Vedle sandálků, lodiček či kitten heels jsou letos stále trendy i boty na platformě, a pokud se jedná o váš oblíbený styl obuvi, můžete v nich prochodit další léto. Letos se oblíbené a stylové platformy opět dočkaly několika inovací, například v podobě trendy rockových prvků jako jsou cvočky či pásků zvýrazňujících kotník, ale některé trendy pokračují i z let minulých, jako třeba colorblocking. Dnes se zaměříme na kolekce značek Baťa, Humanic, Deichmann a CCC, konkrétně na jejich nabídku bot na platformách.

Baťa

Kolekce Baťa skvěle ukazuje variabilitu platforem. Mohou být vysoké, extravagantní a připomínat tím boty z přehlídkových mol, ale stejně tak mohou vypadat velmi nenápadně a jednoduše. Baťa do své kolekce zahrnul obě varianty a ještě mnohem více. Najdeme zde platformy barevné, výrazné a vysoké, zdobené cvočky či kamínky, které jsou perfektní pro odvážné ženy. Nechybí tu ale i platformy nízké, balerínky na podpatku zdobené jednoduchými mašličkami, které díky jejich univerzálnosti využijete na každou příležitost.

Humanic

Velkou směs stylů můžeme vidět i v kolekci značky Humanic. I zde najdeme velmi extravagantní kousky s platformami neobvykle tvarovanými a nebesky vysokými, dále se zde projevuje safari styl reprezentovaný zemitými barvami, korkovými klínky a imitacemi hadí kůže a nechybí ani trend klínků oplétaných slámou či ty připomínající strukturu dřeva.

CCC

Značka CCC vsadila pro toto léto na jednoduchost a pohodlí. Klínky u bot CCC možná neohromí svou výškou, ale zato jistě oceníte příjemné letní barvy a dobrou kombinovatelnost těchto bot s nejrůznějšími styly oblečení.

Deichmann

Boty Deichmann určené pro léto 2013 překypují jemnou elegancí kombinovanou s něžnými tóny pastelových a neutrálních barev jako jsou pudrová, světle modrá či růžová. Mezi nimi pak svítí platformy ve výrazné rudě červené či sytě modré. Tyto boty pak díky jednobarevnosti skvěle doladí jakýkoliv outfit a budou vám pro letošní léto věrným společníkem.

Zdroje: www.bata.cz, www.shoemanic.com, www.ccc.euwww.deichmann.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu