Ozdobte své ruce / Náramky pro léto 2013

Ozdobte své ruce / Náramky pro léto 2013

2. července 2013, náramky, náramek, trendy, léto 2013, bavlnkové náramky, barevné náramky, doplňky, šperky, bižuterie

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, čím doladit a oživit váš oblíbený letní outfit? Odpověď je letos jednoduchá – náramky! Spousty barevných a veselých náramků na vašich rukách jsou v létě 2013 velkým trendem a pomohou vám dodat vašemu letnímu looku tu pravou letní šťávu!

Fascinující barvy

Největším trendem v oblasti náramků jsou barvy, které okamžitě přitáhnou pohledy všech. V tomto ohledu se nejlépe nabízejí neonové barvičky. Doplnit jimi můžete černý overal, který díky nim získá na zajímavosti, i pestré šaty a tílka! V obchodě tak sáhněte po vibrujících odstínech žluté, oranžové či zelené, které spolu navíc krásně ladí.

Symboly jako trend

Další možností, jak nosit náramky, je jejich prostřednictvím vyjádřit sebe sama, například za pomoci symbolů. Kříže, ležatá osmička značící nekonečno, ptáček, nebo i „obyčejné“ srdíčko či mašlička – záleží jen na vás, jaký ze symbolů vás nejlépe vystihuje.

Rock&Punk

Nejenom oblečení, ale i šperky včetně náramků se letos nechaly inspirovat drsným světem rocku a punku a vypůjčily si některé jejich prvky. Náramky tak mohou zdobit cvoky, ostré hroty nebo třeba lebky.

Návrat bavlnek

Určitě si pamatujete doby, kdy jste za pomoci bavlnek, uzlíků a spínacích špendlíků vytvářely náramky nejrůznějších barev a vzorů. A jak všichni víme, doby se vracejí a bavlnkové náramky jsou opět v módě. Nápadité vzory mohou oživovat vpletené kamínky, korálky a další prvky.

Čím víc, tím líp

Jak už je naznačeno v úvodu, vaše ruce letos v létě rozhodně nemusí zdobit jeden decentní náramek. Naopak, po vzoru hesla čím víc, tím líp, na ruce navlékněte náramků, kolik se vám jen zlíbí. Ptáte se, kam pro tyto trendy náramky zajít? Jelikož se jedná o velký hit, nabízí veselé a různorodé náramky snad každý obchod s oblečením. Jistotou pak jsou obchůdky zaměřené přímo na bižuterii, jako například Claire’s či I am.

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu