Flamingopark Daydreaming 2013 letní kolekce

Flamingopark Daydreaming 2013 letní kolekce

1. července 2013, Flamingopark, Flamingopark léto 2013, Flamingopark letní kolekce

Sponzorované odkazy

V letní kolekci najdete precizní střihy kalhot, sukní a topů, které mají tendenci vyzdvihovat ženskou krásu a podpořit sebevědomí zákaznic. Jelikož se jedná o kolekci určenou na hravé letní dny, je hlavním kritériem pohodlnost jednotlivých modelů. Důležitou roli hrají kvalitní přírodní materiály, které jsou prodyšné a lehce udržovatelné. Vévodící barvou letní kolekce je námořnická modř doplněná o jemné pastelové odstíny. Flamingopark záměrně volí celoplošné barvy. Kolekci doprovází nespočet pestrých šátků a dalších doplňků, které se s jednobarevnými modely velmi dobře kombinují. Rukopis značky Flamingopark sice vybízí k rozpustilosti, linie oblečení je však sofistikovaná a vhodná jak na volný čas tak i do kanceláře.

Nabídka pohodlných sukní a splývavých šatů na první pohled působí jednoduše, jsou však propracované a skrývají v sobě mnoho detailů. Díra na palec u dlouhých rukávů, řasení na ramenou a překládané díly, to vše dodává kolekci ten pravý šmrnc. Kalhoty si najdou oblibu u rebelek. V kolekci objevíte kalhoty se sníženým sedem, zúženými nohavicemi nebo krátkým střihem, které můžete podkasat a vytvořit efekt balónové sukně. Vkusné a pohodlné svetříky nazvané Pudding jsou heboučké, sbalí se do malého uzlíčku, aby je zákaznice mohly mít vždy po ruce.

Oblečení je jen základ pro vytvoření vlastní identity, kterou můžete donekonečna měnit zvolením správných doplňků. Pro tyto účely má Flamingopark ve svém repertoáru barvitou nabídku nezvyklých a vizuálně atraktivních šperků a pásků, kabelek a dalších designových předmětů, které jsou vyrobené v Mexiku.

Nová kolekce oblečení a doplňků bude k dostání od 1.7.2013 na www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique na Praze 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu