Nová kolekce Intimissimi podzim/zima 2013/2014

Nová kolekce Intimissimi podzim/zima 2013/2014

22. července 2013, Intimissimi, spodní prádlo, dámské prádlo, svůdné prádlo, sexy prádlo, podprsenky, kalhotky, pánské prádlo, dámské oblečení, trenky, boxerky, pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Ačkoliv se prázdniny ještě ani nepřehouply přes svou polovinu, módní značky už dávno myslí na novou sezńu a pomalu, ale jistě nám servírují nové kolekce pro podzim a zimu 2013/2014. S tou svou přišla i značka Intimissimi, známá pro své svůdné a krásné ženské spodní prádlo. V nové kolekci nám však ukazuje, že jejich práce není jen o ženském prádle, ale i prádle pánském a i klasickém dámském oblečení. Pojďme si na okamžik oddechnout od horkého léta a nasát trochu tajemné podzimní atmosféry prostřednictvím nové kolekce Intimissimi podzim/zima 2013/2014.

Pletená romantika

Důležitou roli v dámské kolekci Intimissimi hraje pletenina, která v kombinaci se svůdnou krajkou a dalšími materiály a prvky vytváří nádherně romantické kousky. Kardigany se zapínáním umístěným vzadu působí neotřele, a jelikož zároveň odhalují kůži i velmi sexy. Zaujme i velké množství různých střihů šatů. Na první pohled pak váš zrak jistě ocení krásně volené barvy. V kolekci nechybí odstíny tmavě zelené, půlnoční modré, tyrkysové a růžové.

Pohodlí pro pány

Zatímco u dámského spodního prádla je často kladen větší důraz na svůdnost a vzhled prádla, u mužů stále většinou vítězí pohodlí a komfort. Ten vyzařuje i z pánské kolekce značky Instimissimi pro podzim a zimu, ve které kromě trenek a boxerek najdeme i pár volnočasových kousků a pohodlných tepláků na spaní.

Kolekce Black Netting

Když je řeč o Intimissimi, nelze v žádném případě dámské spodní prádlo nezmínit. Nejnovějším počinem je nyní capsule kolekce s názvem Black Netting. Při pohledu na její svůdné a provokativnější kousky, než jsme u Intimissimi zvyklí, se vám zajisté alespoň na chvíli zatají dech. Kombinace černé a růžové barvy s krajkou a síťovinou působí velmi sexy a může být skvělým zpestřením a překvapením jak pro letní, tak i podzimní noc.

Zdroj: www.intimissimi.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu