Speciální kolekce Orsay - ženská smyslnost v každé z nás

Speciální kolekce Orsay - ženská smyslnost v každé z nás

27. července 2013, speciální kolekce Orsay, nová kolekce Orsay

Sponzorované odkazy

Prázdninové měsíce jsou sice plné slev, ale značky postupně tasí do boje své silné zbraně v podobě speciálních kolekcí, případně prekolekcí. Orsay se vyznačuje ženskou decentní módou, kterou já osobně ráda nazývám „kancelářskou,“ ale speciální kolekce pro tuto sezónu toto moje označení smetla na podlahu. Dámy pozor! Speciální kolekce Orsay je tu!

Krajky, puntíky, volánky a extra materiály

Nemohu popřít svou slabost pro využívání krajky na dámském oblečení. Cením si především originality zpracování v podobě krajkových detailů. Zároveň mne fascinují dobře ušité modely z jednoho kusu krajky. A světe div se, s čím přišla značka Orsay ve své speciální kolekci? Prohlédněte si úchvatné šaty a halenky, které se každým dnem objeví na prodejních pultech. Baví mne nenápadné detaily nejen s krajkou, které prostupují celou kolekcí. Lehce se ze všedních svetříků a topů stávají rafinované kousky, a ty rozhodně zaslouží kromě kanceláře, vyrazit i na nějakou večerní párty.

Nepřehlédnutelné jsou drobné puntíky. Trend puntíků můžeme letos vidět nejen ve speciální kolekci značky Orsay, ale také v kolekcích jiných značek.

Vyzdvihnout tentokrát musíme i materiály a střihy, které jsou vydařené. Nejedná se o žádné velké inovace a objev toho, co tu ještě nebylo, ale i tak je speciální kolekce příjemným zpestřením.

I když si prohlížíme oblečení a doplňky v tlumených tónech šedé či modré, sem tam mez nimi zazáří velmi pestré kousky v růžové, fuchsiové či křiklavě zelené. Tato speciální kolekce se nebojí podtrhnout krásu elegantního oblečení výraznými prvky i barvami.

Jak se vám líbí speciální kolekce Orsay? Myslím, že alespoň nějaký skvost si vybere téměř každá z nás a pohraje si tak s myšlenkou vytvořit netradiční outfit. Možná budeme kombinovat saténovou halenku se slim džínami a teniskami nebo si k něžné květované sukýnce oblékneme košili s punkovými cvočky. Jedno je však jisté – speciální kolekce Orsay nám přináší velké množství inspirace.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu