Testujeme: Nivea tělové mléko do sprchy

Testujeme: Nivea tělové mléko do sprchy

24. července 2013, výživné tělové mléko do sprchy, hydratační tělové mléko do sprchy, tělové mléko do sprchy od Nivey, Nivea tělové mléko do sprchy, tělové mléko do sprchy recenze

Sponzorované odkazy

Dnešním dnem na Luxurymagu startuje nová pravidelná rubrika s názvem „Testujeme“, ve které pro vás budeme zkoušet nové produkty, na které nás firmy lákají svými reklamami. Jedním takovým je i tělové mléko do sprchy od Nievy, kterého je teď opravdu všude plno. Možná už jste tento zázrak, který nám slibuje spoustu výhod oproti běžnému tělovému mléku, již vyzkoušeli, ale pokud ne a chcete vědět, jestli to opravdu funguje, čtěte dál.

Statistiky uvádí, že celých 70 % žen používá tělové mléko jen příležitostně anebo vůbec. No, mezi takové rozhodně nepatřím, protože se svou suchou kůži se opravdu musím mazat každý den a musím přiznat, že někdy je to opravdu otrava. Nanést krém rovnoměrně, pořádně rozetřít, počkat až se vsákne.. Ne každý den na to mám čas. A se všemi těmito problémy si má Nivea tělové mléko do sprchy hravě poradit. Nanáší se to totiž již ve sprše, nicméně nenahrazuje sprchový gel, tím se normálně umyjete, opláchnete a pak nanesete tělové mléko do sprchy, znovu opláchnete a pak usušíte. Pokožka by měla být hebká, vláčná a neměla byste mít lepkavý pocit. Tak to je teorie a jak to doopravdy funguje? Vyzkoušela jsem to na vlastní kůži.

Na vlastní kůži

Jelikož mám velmi suchou pokožku, zvlášť teď v létě, zvolila jsem variantu výživné tělové mléko do sprchy (existuje ještě také hydratační tělové mléko pro normální pleť) pro suchou až velmi suchou pleť s mandlovým olejem a následovala instrukce. Mléko příjemně voní, tak klasicky „niveovsky“ a jeho konzistence je velice podobná normálnímu tělovým mléku, nicméně je trochu mastnější, trochu jako olejíček a vskutku, když jsem ho opláchla (musíte ho však opláchnout jen lehce, jen tak, aby jste nebyla od krému bílá), pocit i efekt byl stejný, jako po použití olejíčku, avšak tělové mléko Nivea se vstřebá ihned a tím zaručuje hlubší hydrataci než olejíček, po kterém jsem vždy už za pár hodin zase suchá. Tělové mléko do sprchy se tedy ihned vstřebalo a zanechalo příjemný pocit, mohla jsem se tedy rovnou obléknout. Po celém dni musím říct, že pokožka je stále hebká, nicméně ne všude. Na mých nejsušších částech, jako jsou nohy a ruce vidím, že kůže je opět trochu suchá a ne tak hezky napnutá a vytváří tak šupinky, což se mi při použití normálního tělového mléka pro suchou pleť nestává. Umím si představit, že ženám s normální pletí bude perfektně vyhovovat, nicméně pro mě Nivea tělové mléko do sprchy zůstane nejspíš skvělým pomocníkem ve dnech, kdy nemám čas na všechno to krémování a čekání, ale na normální tělové mléko, ne do sprchy ale po sprše, nedám ani nadále dopustit.

Každopádně tělové mléko sprchy určitě stojí za to, a pokud vás to krémování opravdu nebaví a nemáte na něj čas, určitě si jej pořiďte. O pokožku bychom se totiž měly starat, a to jak tímto či normálním tělovým mlékem.

Cena: 250 ml balení mají v některých slevových akcích již od 89 Kč, 400 ml pak koupíte od 127 Kč.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu