Výběr z toho nejlepšího! - Slevy v Bershka

Výběr z toho nejlepšího! - Slevy v Bershka

24. července 2013, Bershka, slevy, léto 2013, body, šperky, kabelky, tašky, legíny, květované vzory, kalhoty, výprodej

Sponzorované odkazy

Prázdniny jsou teprv polovině a všechny módní značky už dávno započaly svou sezónu výprodejů a mnohoprocentních slev. Je čas uvolnit místo novým podzimním a zimním kolekcím, i když na to je momentálně hrůza pomyslet. Podíváme se na zoubek jedné z nejoblíbenějších značek, která nabízí oblečení, módní doplňky, boty a také šperky pro mladé. Řeč bude o Bershce.

Výprodej a slevy se týkají všech typů obečení od triček až po kalhoty, ale také šperků, kabelek a tašek. Jestli jste si ale mysleli, že si na konci sezóny zakoupíte výhodně plavky, tak to se mýlíte! Alespoň teda pokud máte zálusk na plavky od Bershky. Na ty se zatím řada nedostala a na snížení jejich ceny si ještě počkáme. Bershka ví, že mnoho z nás vyráží na dovolené až na konci sezóny, kdy jsou ceny nižší. A také ví, že po plavkách ještě bude na poslední chvíli velká sháňka. Jinak visačku SALE nalezneme v obchodech značky Bershka všude okolo nás. Trochu se však nepovedla výprodej dámských bot, které letos moc nezabodovaly a jejich momentální ceny jsou stále ještě velké a podle mě se vyplatí zajít do specializovaných obchodů obuvi, kde je mnohem větší výběr a výhodné ceny.

Jedním z mých vlastních tipů, pro co si do obchodů Bershka zajít, jsou jednoznačně květované a metalické kalhoty a legíny, které jsou skutečně jedinečné. LegínyBershky převažují, což není na škodu, protože stále jsou in a trendy. Určitě si vyberte z těchto nevšedních kousků a dáte jim přednost před klasickými a fádními jeansy.

Co ještě stojí za zmínku jsou sexy body od Bershky. Jestliže máte pro body slabost stejně tak jako já, tak si k Bershce určitě najdete cestu. Bershka body vás totiž nyní po slevě vyjde na krásných 99 Kč.

V letošní letní sezóně jsou v kurzu jak dlouhé tak i krátké šaty. Bershka má mnoho modelů, které jsou spíše lehčí, ale mnoho z nich je také elegantní. Plesová sezóna začíná teprve až na přelomu prosince a ledna, ale proč si nekoupit šaty už teď, když jsou za tak výhododnou cenu, že?

Mimo oblečení Bershka vyprodává i letní kolekci kabelek a šperků. Ceny jsou jako u oblečení senzační. Tašky a kabelky pořídíte od 99,–Kč do 499,–Kč, což jsou symbolické ceny. A šperky, tak ty vás možná potěší ještě víc, jelikož jejich ceny jsou více než symbolické. Velké náhrdelníky, kterými se mohla ve své kolekci letos v létě Bershka pyšnit, pořídíte nyní za neuvěřitelných 79,–Kč.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, slevy a výprodeje a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu