Klasický italský nábytek vám nabídne pražský Salon Cardinal

Klasický italský nábytek vám nabídne pražský Salon Cardinal

26. července 2013, Salon Cardinal, klasický italský nábytek, italský nábytek, luxusní nábytek, italský styl

Itálie – kolébka kultuy, země, ve které umění vzkvétá již několikáté tisicíletí. Italský styl – nezaměnitelný, elegantní a nadčasový. V módě, umění i v designu se italský styl stal již pojmem a stejně tak tomu je i s italským nábytkem. Ať už se jedná o klasický rustikální, honosně zdobený italský nábytek nebo ten moderní minimalistický s čistými liniemi, vždy se jedná o velmi krásný a luxusní a exkluzivní kusy. Pokud toužíte po takové exkluzivitě, navštivte Salon Cardinal v Praze. Salon Cardinal nabízí to nejlepší a nejluxusnější, co můžete mezi italskými výrobci designového nábytku nalézt. Společnosti, se kterými spolupracuje, si pečlivě vybírá a vždy se jedná o rodinné firmy s mnohaletou tradicí ruční i zakázkové výroby. V showroomu Salonu Cardinal, který najdete v nově postavené** budově River Garden v pražském Karlíně**, však nenajdete pouze nábytek ale i designové produkty, vhodné jak soukromých, tak i komerčních prostor a také nejrůznější doplňky, svítidla apod. Salon Cardinal jistě uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta, a to také proto, že dokáží odborně poradit při výběru, návrhu projektu až po realizaci interiéru pod dohledem profesionálních architektů. Salon Cardinal je výhradním distributorem pro ČR značek Angelo Cappellini, ARCA, Francesco Molon, BOISERIE ITALIA, Bruno Zampa, Cappellini Intagli, Epocart, Beby Italy & Diluce, Tosconova a Zanaboni, ale ve své nabídce má i mnoho dalších značek italského luxusního nábytku.

Představme si teď některé z těchto značek podrobněji.

Angelo Cappellini

Nábytek značky Angelo Cappellini by se výborně vyjímal na kdejakém honosném zámku a vskutku produkty firmy Angelo Cappellini jsou dodávány do soukromých rezidencí, velvyslanectví či do luxusních hotelů, neboť se jedná o nábytek velice honosný a reprezentativní. Firma Angelo Cappellini, sídlící ve městě Brianza v severní Itálii, dbá samozřejmě kromě designu i na kvalitu zpracování a na výběr těch nejlepších materiálů. K výrobě produktů používají nejnovější hi-tech stroje a společně se zkušenými řemeslníky zajišťují unikátnost a exkluzivitu každého výrobku.

ARCA

Společnost ARCA vznikla v 1975 v Trevisu a dnes patří mezi lídry na trhu klasického nábytku, a to jak v Itálii, tak i na mezinárodním trhu, kde je považována za velice ceněného představitele klasické italské kultury a stylu. Pro svůj vysoce ceněný nábytek používá ARCA především vzácné ořechové a třešňové dřevo a na jeho zpracování si dává Arca obzvlášť záležet. Výroba probíhá pod dohledem tradičních řemeslných mistrů a konečné leštění probíhá klasickou ruční metodou.

Zanaboni

Společnost Zanaboni úspěšně aplikuje svou ideu o spojení klasického nábytku s moderní příchutí. Každý kus je precizně zpracován a je tak zaručena jeho unikátnost. V současné době se Zanaboni vydává dvěma směry: Classical Collection pro domov s nádechem teatrálnosti a s jasným záměrem evokovat atmosféru domova, a Contemporary Collection, která představuje zařízení do ložnice a bytové doplňky pro celý dům.

Pokud vás nabídka Salonu Cardinal zaujala, navštivte jeho showroom v budově River Garden v pražském Karlíně.

Zdroj: www.saloncardinal.com/cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu