Slevy v Zara - ráj pro milovníky módních trendů

Slevy v Zara - ráj pro milovníky módních trendů

31. července 2013, slevy Zara, výprodej Zara

Sponzorované odkazy

K prázdninám neodlučitelně patří období slev. Užíváme si je jak u nás, tak při výletech do zahraničí. Vsadím se, že každý módní nadšenec nepřehlédne zejména slevy v obchodech značky Zara. Svěží móda v duchu aktuálních trendů za příznivé ceny. Ale koho by nějaká ta sleva přeci jen nepotěšila.

Možná jste ještě nedávno váhali nad módním výstřelkem v prodejně Zara a poté jste si řekli, že je to málo parády za hodně peněz. Dobře znám ony svízelné úvahy, zda daný kousek vůbec unosím a že se mi k ničemu nehodí. Později přijde ještě komplikovanější situace, kdy bezradně koukám do plné skříně, ale nemohu v ní najít dostatečně originální kousek. Sáhla jsem si do svědomí a hned na to si prohlédla slevy Zara pro toto léto. Ano! Seznamte se – mé must-have tipy ze slevových kousků značky Zara.

Na začátku sezóny jsem v zahraničí narazila na úžasné sako z broušené kůže zakončené třásněmi. Naprostý originál, který se dá perfektně skombinovat s džínami i šortkami. Umím si jej také představit přes šaty. Byla to láska na první pohled, ale cenovka tehdy zvítězila a já odjela domů s prázdnou. Nyní (světe div se) se tento skvostný kousek nachází ve slevě takže – MUST-HAVE!

Musím říci, že žlutá zrovna nepatří mezi mé srdeční barvy. Nicméně když jsem uviděla sytě žluté šaty Zara s jedinečnými průstřihy na zádech, podlomila se mi kolena. Navíc cena je v současné obě více než příznivá.

Mezi mé další tipy patří asymetrická trička Zara. Volné střihy pořád frčí a jsou nesmírně pohodlné, obzvláště při vysokých teplotách, které panují posledním dnům. Ceny začínají na krásné částce 200 korun.

Co by to bylo za outfit, kdyby jej nezdobily boty? Já doporučuji tyto:

Nezapomeňte se v Zaře podívat na některé z báječných kalhot – vzorované, barevné, harémky i se sníženým sedem, jistě svůj styl objevíte.

Samozřejmě nechci zapomenout ani na pány. Budu se trošku opakovat, ale žlutá barva v podání značky Zara je zcela exkluzivní. Z pánských slev vybírám sytě žluté kalhoty, ve kterých se rozhodně v davu neztratíte.

Každý, kdo chce držet krok s módními trendy, by měl mít v šatníku některý z floral kousků. Květiny letos frčí, a tak se pánové také nebojte výrazné změny.

Mezi další must-have kousky řadím denim košili se vzory. Konečně něco netradičního a bez konvencí.

Zlákal vás některý z originálních kousků? Tak vyražte co nejdříve ulovit váš vysněný originál.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu