Mango kids - nová kolekce Mango pro děti

Mango kids - nová kolekce Mango pro děti

14. srpna 2013, Mango děti, dětská kolekce Mango, kids Mango

Sponzorované odkazy

Mezinárodní módní značka Mango přichází na trh s novou dětskou kolekcí. Výběr je opravdu široký a mezi běžnými basic kousky se nacházejí také módní výstřelky. Tedy ti, kteří se i v oblékání svého potomka doslova vyžívají, si nyní mohou užívat nákupní orgie. Neustále kolem sebe slýchám stížnosti maminek, jak nemají dobrý výběr dětského oblečení. V jejich repertoáru jednoznačně vítězí dětské řady značek Zara, Next a H&M. Od července tohoto roku se mohou těšit z ještě většího výběru zboží. Značka Mango dobře ví, jaké zboží na trhu chybí a vytvořila dětskou kolekci. Módní oblečení pro děti je opravdu nedostatkovým zbožím, a nebo se finančně pohybuje na nebezpečně vysoké spirále. Kousky od značky Mango se stejně jako jejich dámské i pánské oblečení, budou pohybovat v průměrných hodnotách.

Děti mají být děti, ale uznejme, že se nám líbí oblékat je do modelů, které by stylově oblékl spíše dospělý člověk. Užíváme si ladění outfitů, kupování mini kabelek a klučičích klobouků. Pásky dětem dáváme, i když je z praktického důvodu nepotřebují a košile často necháváme na půl vykasané. Móda naší duší vládne. Pokud jste se v tomto textu našli, podívejte se se mnou na dětské outfity značky Mango.

V červenci se na facebookových stránkách značky Mango objevila první informace o nové dětské kolekci a ihned vzbudila ohlas. Dětské modely často připomínají oblečení dospělých a i samotné děti se často tváří jako opravdoví profesionálové v oboru. A tak podobně jako je tomu u dámské či pánské kolekce Mango, se i v kolekci dětského oblečení objevují kožené budy, slim džíny nebo pletené svetry.

Holčičky potěší jistě velké sukýnky jako pro baletky nebo sukýnky a šortky s výraznými vzory (mezi nimiž nemohou chybět květinové vzory).

Kluci zase obléknou „kovbojské“ košile a ošoupané džíny a džínové bundy.

Dětská kolekce Mango nabízí pohodlné oblečení pro každý den, které se však drží módních trendů.

Zdroj: www.mangokids.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu