Dámská podzimní kolekce H&M 2013

Dámská podzimní kolekce H&M 2013

17. srpna 2013, H&M, podzim 2013, dámské oblečení, dámská kolekce, trendy, podzimní oblečení, Studded style

Sponzorované odkazy

Neonové a výrazné barvy pomalu nahrazují tóny tmavé a tlumené, místo tílek a titěrných šortek v obchodech přibývají svetříky a dlouhé kalhoty. Léto už se začíná přibližovat ke svému konci a místo letních věcí je na čase nakupovat podzimní kousky. V obchodech už se můžeme kochat novými kolekcemi pro podzim 2013 a my se dnes podíváme na nové dámské kousky velmi oblíbené a rozšířené značky, H&M.

Podzimu velí klasika

I klasika si našla v letošním podzimu své místo, alespoň co se barev týče. Ty nejsou žádným velkým překvapením ani šokem, ale drží se svého „standardu“. Značka H&M vidí podzim především v černé, bílé a šedé. Tyto barvy pak trochu okořeňují odstíny vínové, béžové, khaki či tmavě modré. Přestože se tyto barvy opakují prakticky každý podzim, díky množství zajímavých aplikací, vzorů a detailů, které je doplňují, působí sofistikovaně a zanechávají elegantní ženský dojem.

Bez vzorů to nejde!

V poslední době se s nejrůznějšími vzory roztrhl pytel a je tedy logické, že nechybí ani v nové kolekci H&M. Zde návrháři vsadili jak na stálice v podobě proužků a puntíků, tak i na ještě poměrně neokoukaný barokní vzor či stále oblíbené imitace zvířecích kůží.

Kůže, krajka, pletenina

Materiály také nepřinesly nic moc nového a pokračují v trendech z loňska i dávnějších let. Stejně jako snad každý podzim a zimu se ve velkém objevují kousky pletené, které jsou pro svou hřejivost a pohodlnost velmi oblíbené. Mezi trendy dále nechybí svůdná a ženská krajka a smyslná kůže.

A zase ty cvočky

O tom, jak velkým hitem se cvočky staly, svědčí například fakt, že jim značka H&M věnovala jednu celou kolekci. Nese název Studded style a cvoky v ní zdobí sukně, šaty i bundičky. Přestože tato forma zdobení bezpochyby může působit drsně, zde je použita ve velmi jemné a ženské formě, a rozhodně to tedy není trend pouze pro rockerky či punkerky.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu