V čem přechodit začínající podzim? Ve slippers!

V čem přechodit začínající podzim? Ve slippers!

26. srpna 2013, elegantní obuv, trendy obuv, plesová sezóna, slippers, slippersky, slippers shoes, lordky, dámská obuv, podzim 2013, Baťa, Humanic, CCC, H&M

Sponzorované odkazy

Stejně tak jako vloni na podzim, tak i letos budou in slippers shoes neboli slippersky. Jedná se o obuv, jejíž přesný překlad zní bačkůrky či trepky. Možná tak vypadají a nohám je v nich skutečně jako v peřince, ale rozhodně se pro takové případy jako je válení se na gauči či vaření v kuchyni nehodí. Ve slippers se vyráží letos na podzim do ulic! Jde o obuv módní, lehkou, pohodlnou a jednoduše trendy. Hodí se nejen na běžné nošení. Obout se do nich můžete, i když vaším cílem bude diskotéka nebo party.

Humanic

Jedničku ode mne slippersky dostávají hlavně za to, že je lze naleznout v prodejnách obuvi, které jsou všem smrtelníkům dostupné. Jednou z těchto značek, která slippers letos na podzim nabízí je Humanic. Poskytne všem zákaznicím neuvěřitelný výběr těchto trendy bot. Stále budou frčet boty s ostny a různými cvoky. U Humanic budete mít možnost vyzkoušet nebo i zakoupit slippersky s výšivkami, které jsou spíše elegantní nežli ležérní. V tomto případě lze mluvit o lordkách, jak se také slipperskám s oblibou říká. Třetím druhem budou pak slippers shoes lakované. Velmi konzervativní a tak trochu unisex. Tyto slippersky mohou totiž někomu trochu připomínat pánské mokasíny, ale zdání klame. Jedná se skutečně o dámské lakované slippers.

Baťa

Značka s dlouholetou tradicí, na kterou můžeme být jako Češi právem pyšní, tak to je Baťa. Stejně jako značka Humanic, tak i Baťa nabízí slippers. Liší se velmi. I když nám mohou slippersky značky Humanic připadat sebekonzervativ­nější, na lordky od Bati mít prostě nebudou. Značka Baťa je špičkou mezi elegantní obuví, a proto zde objevíme slippersky pouze ve fádních barvách jako černá, šedá či béžová. Obuv je strohá, bez příkras. Žádné cvočky či výšivky. Lak a kůže. V jednoduchosti je přece krása.

CCC

Obchody obuvi značky CCC si v poslední době oblibuji čím dál tím více. Nejen, že se dnes již nacházejí v každém větším městě, podle mě mají největší výběr trendy obuvi. Nezapomnělo se tedy ani na slippers. V nabídce budou i slippersky s korálky. Toto přikrášlení na botách je novým hitem. Musíme si ale dávat pozor, abychom korálky nepoztrácely. Trendy korálkové slippers nemohou být in, když budou bez korálků. To dá rozum.

Ostatní značky se specializují pouze na lordky bez podpatků. Když už, tak jsou pouze na nízkém klínku. I tady mě značka CCC dostala. Ve své kolekci má totiž i slippers shoes na podpatcích.

H&M

To, že H&M není vyloženě značka specializující se na výrobu obuvi, ví asi každý. Ve kolekci se ale na módní dámskou obuv vždy malé místo najde. Nyní všem nabízí trendy slippersky. Jedním z jejích modelů jsou černé semišové slippers shoes s nenápadnými stejně barevnými cvočky. Jako druhé tu pak máme též semišové slippers s pozlaceným řetízkem, které se skvěle hodí do společnosti. Já vím, že plesová sezóna je ještě daleko, ale tyto lordky vám budou padnout ke kalhotám, šatům i sukním.

Zdroje: www.polyvore.com www.humanic.net www.bata.cz www.ccc.eu www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu