Lacláče jsou zpět!

Lacláče jsou zpět!

18. srpna 2013, kalhoty s laclem, trendy, fashion trends, lacláče, denim, jeans, džíny, džíny s popruhy

Sponzorované odkazy

Lacláče nikdy nevýjdou z módy! Je to jeden z kousků must have, co by měla mít každá žena v šatníku a pokud možno je nikdy nevyhazovat. Likvidace tohoto módního kousku by vás totiž později mohla velmi mrzet. Trendy devadesátých let se vrací…

Lacláče se dřív používaly nejčastěji jako pracovní oděv. Opraváře nebo zahradníka v monterkách si jistě vybavuje každá z nás. A jak to tak bývá, v módním světě se člověk inspiruje čímkoliv, a proto i tento pracovní oděv inspiroval a neustále inspiruje spoustu návrhářů, bloggerů a milovníků módy. Lacly nebo-li popruhy na kalhotách, kraťasích či sukních z tohoto oblečení činí neobyčejný kousek. Stačí už pár doplňků a maličkostí a rázem je z vašeho outfitu vysoce módní záležitost. Pojďme se inspirovat, s čím vším se dají lacláče nosit a kombinovat.

S ČÍM JE NOSIT A KOMBINOVAT

Záleží na každé z vás, co preferujete – zda-li lacláče se sukní, kalhotami či kraťasy. Lacláče se sukní vypadají výborně s nadkolenkami nebo podkolenkami a crop topem (top v délce nad pupík). Takhle se to nosilo v devadesátých letech a teď je to trendy znovu akorát v novém kabátku. Jestliže preferujete klasické džíny oblíbeného střihu, stačí si k nim obléci triko s komiksovým motivem nebo oblíbenou postavičkou, náramky na ruku a boty na podpatku a věřte, že zazáříte. Nebojte se kombinovat navzájem kousky oblečení, které se vám na první pohled zdají jako nekombinovatelné. Prostě je oblečte a sama posuďte, zda v tom vypadáte dobře či nikoli. Když je ještě teplé babí léto, oblečte kraťasy s lacly. jednobarevné klasické tričko nebo třeba s proužky vám dodá šmrnc a rošťácký nádech. Přitom jsou to klasické a velmi praktické kousky šatníku, které mají nejméně milión využití. Do ruky si vemte oblíbenou kabelku a tenisky a vyražte do města nebo na procházku se psem. Buďte svá a buďte kreativní. Móda vás musí bavit!

Zdroje: www.asos.com, www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu