Dlouhé i krátké, barevné i černé / Cardigany H&M podzim 2013

Dlouhé i krátké, barevné i černé / Cardigany H&M podzim 2013

28. srpna 2013, cardigany, kardigany, svetříky, dámské oblečení, pánské oblečení, podzim 2013, H&M, trendy

Sponzorované odkazy

V letošním horkém a velmi vydařeném létě nebylo potřeba příliš přemýšlet nad jiným oblečením než jsou tílka, sukně a šaty. Jenže co nevidět je tu podzim a s ním i chladnější večery a rána, kdy už si odhalená ramena nebudeme moci dovolit. A právě pro tyto chvíle skvěle poslouží cardigan – v posledních letech velmi oblíbený kousek oblečení, který působí stylově a zahřeje. Navíc může mít velké množství podob! Jaké cardigany si pro letošní podzim připravila švédská značka H&M?

Dlouhé

Vypadá to, že dlouhé svetříky ať už s knoflíky či bez, budou letos na podzim v kurzu. Značka H&M jich do své nabídky zařadila hned několik a všechny umějí velmi dobře připoutat pozornost, a to například materiálem imitujícím ovčí vlnu nebo nezvyklým střihem, kdy je cardigan v přední části delší než vzadu. Dlouhé cardigany budou skvělým doplňkem k legínám či skinny jeans, ale užijete je třeba i k dlouhým šatům.

Krátké rukávy

Dalším trendem se zdají být tříčtvrteční rukávy, které můžeme vidět u spousty cardiganů z nabídky H&M. Často je pak doprovází prostorné kapsy, jež nám odhalené části rukou mohou zahřát.

V odstínech podzimu

Letošní podzim bude, jak se zdá alespoň podle módní předpovědi, velmi tmavý. Na cardiganach dominují odstíny šedé, tmavě modré a také černá barva. Najdeme však i světlé výjimky v podobě smetanové či světle růžové. Chybět pak nemohou ryze podzimní odstíny bordeaux a hořčicově žlutá.

Cardigany sluší i pánům!

Zajímavé cardigany nabízí i pánská kolekce značky H&M. Použité tmavé podzimní barvy šedou a černou, které však mohou skvěle doplňovat barevné rifle, oživují u cardiganů nevšední prvky jako zip, límeček či „sepraný“ materiál. Pokud by se některým mužům zdál cardigan pořád trochu zženštilým kouskem oblečení, H&M pro ně připravil i svetříky připomínající spíše mikinu.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu