Podzimní kolekce H&M pro muže je tu!

Podzimní kolekce H&M pro muže je tu!

21. srpna 2013,

Sponzorované odkazy

Pohodový styl, který jde ruku v ruce s elegantní pánskou módou. Saka v kombinaci s úzkými džínami, využití outdoorových prvků oblečení na modelech určených k běžnému nošení nebo maxi kabáty s asymetrickými střihy. Pánská kolekce H&M fall 2013 sahá pro inspiraci do dílen velkých světových návrhářů a zároveň hledá vlastní inovativní cestu k zajímavým outfitům.

Understated cool

Jak být „nenápadně cool?“ Uvolněný styl s výraznými prvky, který ovšem nevyzařuje nad outfity kolemjdoucích? H&M vytvořilo jedinečnou řadu ležérního oblečení pro každý den. Kolekce se drží tlumených tónu barev, objevují se i army motivy a zcela evidentní je také inspirace Vintre stylem. I to je jedna část podzimní kolekce módního oblečení značky H&M.

V úvodu jsem zmínila maxi kabáty. Letos se objeví trend volného oblečení opět ve větší míře než v kolekcích předchozích. Stačí shlédnout novou kolekci značky Chanel, kde asymetrické maxi kabáty nechybí a zcela výrazné jsou především široké límce (nejen u kabátů). Pánové mohou v kolekci H&M vybírat například volné kardigany nebo maxi parky ke kolenům.

Na druhou stranu jsou součástí podzimní kolekce bavlněná saka, chinos kalhoty a vypasované košile. Žádoucí je zejména kombinace grunge stylu s elegantními prvky jako je právě pánské sako nebo chinos kalhoty. V podzimní kolekci se také objeví bundy ve stylu „křivák“ nebo prošívané bundy.

H&M se zaměřuje především na mladší generaci a ta vyžaduje odlišnost, nápaditost a ležérní styl. A tak se i tuto sezóny setkáte v prodejnách H&M s těmi nejvíc trendy kousky – tedy extrémně úzké (slim) džíny a kalhoty, trička s výrazným výstřihem končícím v polovině prsou, lehce průhledná trika i kousky v jedinečném vintage stylu.

A na závě jedna perlička. Připravte se na opravdu jedinečné outdoorové kousky. Na příklad funkční bundy, které vyhoví speciálním parametrům i modernímu designu. Značka H&M neustále rozšiřuje svůj sortiment a díky spolupráci se špičkovými návrháři tak vznikají praktické i designové kusy pro každý den.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu