Košile pro všechny, pánské košile H&M

Košile pro všechny, pánské košile H&M

3. září 2013, H&M pánské košile, Julien Quevenne for H&M, casual pánské košile, podzimní pánské košile

Sponzorované odkazy

Pánská košile patří mezi stálice šatníku našich mužů. Je brána jako nezbytná součást formálního oděvu a v dámské duši se jí mnohdy přisuzuje zvláštní kouzlo. Každý den košile také patří k běžně nošeným kouskům a návrháři balancují mezi jejím formálním a neformálním pojetím. A přesně na takové hranici se ocitá i nová řada košilí H&M pro sezónu podzim 2013.

„Shirts for everyone“ přesně vystihují záměr, celé kampaně, jejíž tváří se stal charizmatický model Julien Quevenne. Vytvořit linie pánských košilí, které osloví širokou řadu zákazníků. A proto se dostáváme na základní dělení košilí – formální a neformální. Řada Smart zastupuje elegantní pánské košile podtrhující perfektně siluetu. Právě důraz na siluetu a protáhlé střihy jsou jedním z výrazných prvků podzimní kolekce H&M.

H&M hledá pro podzimní kolekci velké množství inspirace v 60. a 70. letech, zároveň se však rozhlíží po ulicích měst a pátrá v případné inspiraci i zde. A výsledek? Casual košile pro běžné nošení i výrazné košile z řady Contemporary, které vás naučí svěžímu stylu. I pánové totiž mohou (a letos snad i musí) vrstvit na dlouhé košile svetry nebo bundy typu bomber. Žádné složité vymýšlení outfitů. Vyberte si výraznou košili z řady Contemporary, oblékněte k ní extra úzké džíny a skvělý výsledek je zaručen.

Mě osobně velmi potěšil návrat flanelových košilí. Vždy si představím ošlehaného krasavce v roztrhaných „wranglerkách“ a kotníčkových kožených botách. H&M sice volí trošku jiný styl prezentace, ale i tak se mi jednotlivé kostkované flanelové košile moc líbí.

Přejděme k poslední linii Denim. Návrat denimové módy je zcela evidentní, a to nejen tuto sezónu. Džínové košile mají maximální úspěch ve všech možných provedeních.

V prodejně H&M jsem nedávno zahlédla pár v mužské sekci, který vybíral právě pánské košile. Nesmírně mne potěšil fakt, že slečna vybírala košili pro přítele i pro sebe. Po oku jsem pozorovala, co vybere a musím říci jedno – pánská denim košile v kombinaci s koženými legínami a ocvočkovanými boty na podpatku, vypadala luxusně. A tak na nás, pánové, při nákupech nezapomínejte.

www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu