Čarovný les - nová podzimní kolekce šperků Pandora

Čarovný les - nová podzimní kolekce šperků Pandora

30. srpna 2013, Pandora šperky, Pandora Čarovný les, Pandora, šperky

Sponzorované odkazy

Poslední dobou se u nás staly velice populární šperky Pandora, ženy po celém světě oceňují hlavě kombinovatelnost jejich jednotlivých dílů a možnost si tak vytvořit unikátní šperky. Představme si kolekci šperků Pandora pro tento podzim, která je plná kouzel a tajuplných příběhů. Objevte Pandořin „čarovný les“.

Vydejte se do čarovného lesa

Letošní podzimní kolekce Pandora je inspirována pohádkovými příběhy. Vydejte se společně se šperky PANDORA do magického světa kouzel a zázraků, které zachycuje proměnlivá krása podzimního lesa. Vydejte se na cestu lesem, kterou prozařuji sluneční paprsky a v šeru odhaluji tančící mystické bytosti. Něžná i rozverná, jemná a plná ženskosti – přesně taková je nová podzimní kolekce PANDORA. Odkrývá vše, co tajuplný les chrání – rostliny, tvory i poklady, které se proměňuji do přívěsků.

Křehké a půvabné šperky s motivy pírek znázorňují ženskost a křehkost. Jsou krásným a jedinečným symbolem života a svobody. Přívěšky ve tvaru listů, dekorovaných blyštivými kameny a stříbrnými a zlatými detaily znázorňují krásu lesního království, stejně tak jako očarované labutě, jednorožci tančící v měsíčním světle a lesní víly. Objevte opuštěný dům plný nostalgických pokladů, ve kterém jsou přívěsky se vzory krajky doplněny elegantními zelenými kameny a kde šperky s ametysty, třpytícími se v nočním světle, vzbuzují i nostalgické vzpomínky.

Šperky Pandora vycházejí z myšlenky jedinečnosti každého člověka a touhy naplnit jeho nejtajnější přání. Jak už jsem zmínila, jednotlivé prvky klenotů se dají kombinovat a vy si tak můžete vytvořit unikátní šperky, které budou odrazem vašeho osobního stylu. Jsou také ideálním dárkem, a to jak v rodině, tak i mezi přáteli či partnery a výbornou připomínkou významných a nezapomenutelných událostí a momentů.

*Objevte magické kouzlo šperků Pandora a to například v nově otevřené prodejně v OC Nový Smíchov. Kolekce je dostupná od **2. 9. 2013***

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu