Trendy šaty do tanečních

Trendy šaty do tanečních

7. září 2013, rozparky, rozparek, šaty s rozparkem, maxi šaty, maxi, průsvitné šaty, průstřihy, vzory, orient, krajky, krajkové šaty, podzim, taneční, šaty, společenské oblečení, šaty do tanečních, plesové šaty

Sponzorované odkazy

Školní rok začal a po létě se zdá být vše najednou pohyblivější a všichni produktivnější. Během následujících pár týdnů se nám ochladí a přiblížíme se plesové sezóně a s tou souvisí taneční kurzy, společenské události, apod. Pořád jsou in peplum šaty, vzory a další. Jaké šaty budou nejvíc trendy, v čem okouzlíte okolí? Pojďme se podívat, co nám podzim přinese.

KRAJKY

Krajky jsou velice oblíbené, a proto je návrháři módních domů stále propůjčují různým róbám, šatům a společenskému oblečení vůbec, obzvláště u ženských modelů. Tuto sezónu se krajka používá v jednoduchém pojetí a ve slazenosti barev. Krajka vždy nahrazuje určitou partii, kde by měla být látka, a tak trochu odhaluje kůži. Působí to tajemně a zároveň přitažlivě. Šaty však nepůsobí vulgárně, a přitom jsou svůdné a budete si připadat pohodlně. Doporučujeme k šatům psaníčko do ruky v minimalistickém provedení a ve stejné barvě bot. Obujte buď lodičky do špičky nebo páskové sandálky na podpatku.

VZORY

Vzory jsou stále trendy, avšak mění se jediný faktor, a to motiv! Zvířecí vzory a aztécké motivy nechte ve skříni. Podzim patří velmi detailním vzorům s nádechem orientu. Tyto šaty se dají skvěle kombinovat s barvami jako smaragdová, rubínová a tajemná modř. Chic budete i v černé v kombinaci se stříbrnou či zlatou. Doplňky volte spíš střídmě a inspirujte se dálným východem – imitace či pravé rubíny a smaragdy, cinkavé ozdůbky a náramky, čelenky s perličkami a kamínky, drobné řetízky s přívěsky. Tento styl hodně sluší brunetkám a tmavším typům!

LEHCE PRŮSVITNÉ MATERIÁLY

Do společnosti se nehodí příliš nápadné a vyzývavé šaty. Avšak máme tady velmi vkusnou podzimní alternativu – průsvitné materiály, které malinko poodhalí kůži. Tento druh šatů velmi často odhaluje ruce, oblast dekoltu a břicha. Průstřihy jsou velmi šikovně a rafinovaně vymyšlené a tak se nemusíte bát, že by vám z nich něco vykouklo. Hodně často narazíte i na šifon, který je lehký, a tak se skvěle hodí pro řasené, vrstvené a volánkovité šaty. Jednoduchost, elegance, minimalismus. Ženy fandící klasickému stylu a jednobarevným outfitům to jistě ocení!

MAXI ŠATY

Maxi šaty jsou také jedny z těch ‚nesmrtelných‘ a pro společenskou událost jako taneční se výborně hodí. Jsou totiž ztělesněním elegance a šarmu. A protože v jednoduchosti je krása, není zde potřeba příliš kombinovat a vymýšlet s vzorem látky a materiálem. Maxi šaty (popřípadě s rozparkem) se budou na podzim nosit v jednobarevné kombinaci, popřípadě dvojbarevné kombinaci. Klasické, pohodlné a hodí se k mnoha společenským příležitostem. Jsou většinou splývavého střihu a tak šikovně zakryjí drobné nedostatky. Ovšem dejte si pozor na délku, aby nebyly příliš dlouhé a abyste si je během tance nepřišlapovala. Pokud se na podzim cítíte lépe v punčocháčích, dejte si pozor, abyste zvolila ty správné – nikdo nechce, aby se mu zařezávaly a vytvářely malé faldíky. Střevíčky v podobě sandálků na podpatku a vyčesaný drdol k nim vypadají přímo božsky.

Zdroj: www.asos.com, www.mango.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu