Blažek podzim/zima 2013 a komiksová trika Káji Saudka

Blažek podzim/zima 2013 a komiksová trika Káji Saudka

8. září 2013, Blažek, obleky Blažek, džíny Blažek, Blažek podzim 2013, Blažek podzimní kolekce, Blažek oblečení, Blažek košile, Blažek trička Kája Saudek

Sponzorované odkazy

Firma Blažek si vybudovala své prestižní jméno na základě dobře padnoucích a kvalitních pánských obleků, košilí šitých na míru i na základě dalších zakázkových služeb. Postupně si pánové oblíbili také volnočasovou módu značky Blažek, která splňuje komfort i pro náročnější klientelu. Do podzimní sezóny vnáší Blažek pohodlí volnějších střihů zpestřenou detaily dle posledních módních trendů. Jistě vás také zaujme limitovaná edice triček s potisky z komiksů Káji Saudka.

Pohodlné, casual a trendy

Jelikož se značka snaží mužům nabídnout kompletní nabídku sortimentu pánského zboží, najdeme v jejích prodejnách i pánské džíny – které jsou dnes považovány za jeden ze základních kousků šatníku. Džínami prostupuje nezaměnitelný rukopis značky Blažek a s ní důraz na střih, materiál a jednoduchost. Pokud si nepotrpíte na žádné výstřednosti, džíny Blažek si rychle oblíbíte.

Denimová móda má výhodu snadného kombinování, a tak vytvořit rychlý outfit pro běžné nošení není nic těžkého. Původem pracovní kalhoty (džíny) dnes využíváme také pro vytvoření elegantních modelů s lehce sportovním rázem. Nehledejte v módě složitosti a doplňte džíny o casual košili nebo svetřík.

Od komiksu k tričku

Zdánlivě neslučitelné protiklady mají tuto sezónu zelenou. Vše, co se k sobě na první pohled nehodí, dáme dohromady a vytvoříme zajímavý kontrast. Tak se dá charakterizovat nejedna kolekce různých módních značek. A tak se i já, když vidím Blažka ve spojení se jménem Kája Saudek, udivuji a napjatě prohlížím oficiální stránky plna očekávání. Výsledkem je překvapivě zajímavá kolekce pánských triček s komiksovými motivy, které dobře ladí s jednoduchým stylem značky.

Blažek pro sezónu podzim/zima 2013 nabízí mimo tradičních pánských obleků také pohodlnou módu pro formální i neformální příležitosti. Perličkou se stala limitovaná edice triček s komiksovými motivy od Káji Saudka.

Zdroj: www.blazek.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu