Představujeme trendy pro dámské boty na podzim 2013!

Představujeme trendy pro dámské boty na podzim 2013!

10. září 2013, boty, obuv, dámské boty, trendy boty, trendy, podzim 2013, podzimní boty, lodičky, sneakersky, slippers

Sponzorované odkazy

Možná z konce léta a nástupu chladného deštivého počasí nemáte, stejně jako já, žádnou radost. Na všem ale musíme hledat něco pozitivního a i podzim může přinést spoustu dobrých věcí. Jednou z nich může být třeba nákup nových bot, které pro novou sezónu bezpochyby nutně potřebujeme. Abyste se v záplavě bot, která na vás v obchodech čeká, dokázala zorientovat a vybrat ty pravé, přinášíme vám přehled nejnovějších trendů pro letošní podzim a zimu 2013/2014.

Začneme barvami. S těmi si letos na podzim 2013 opravdu lámat hlavu nemusíte. Stejně jako na oblečení totiž i na botách vede především černá, dále se objevují šedá, bordeaux a hnědá. Z léta pak pokračuje trend stříbrných či zlatých špiček u bot a v menší míře stále můžeme narazit i na zajímavý color-blocking na botách.

Pásky kolem kotníku

Jedním z trendů, který se logicky vyskytuje nejčastěji na lodičkách či botách na klínku, je pásek obepnutý okolo kotníku. Vypadá velmi elegantně a hodí se na den i noc. Navíc vaše nohy učiní opticky skoro nekonečně dlouhé! Pásek může mít stejnou barvu jako samotná bota, ale klidně může být i kontrastní. Nechte ho zářit v metalických odstínech nebo zvolte průhlednou variantu.

Slippersky

Letos pro změnu místo oblíbených balerín obujte stylové a trendy slippersky, které jsou stejně pohodlné, ale vypadají originálněji. Velkým hitem jsou také střapce, které mohou tyto botky zdobit, a bát se nemusíte ani dalších forem zdobení – cvočků, mašliček či výrazných vzorů.

Zářivé špičky

Jak už jsem psala na začátku článku, z jara a léta pokračuje trend zvýrazněných špiček, a to nejčastěji metalickými odstíny. Zatímco doteď jsme je nosily v kombinaci s pastelovými tóny, na podzim a zimu je budeme častěji potkávat spolu s černou a bílou.

Rockové zdobení

Pokud je na vás bundička v rockovém stylu trochu moc nápadná, ale přesto byste tento trend ráda do svého šatníku zařadila, zkuste boty zdobené cvočky, ostny či nýty. Stačí i nepatrné množství těchto ozdob a lodičky budou rázem vypadat úplně jinak.

Sneakersky na klínku

Dalším trendem, který jste již mohli zaznamenat v minulých sezónách, jsou sneakersky na klínku. Díky velké propagaci tohoto hitu celebritami se tento typ stává stále oblíbenějším. Dokáže skloubit sportovní styl s lehkou elegancí a především originalitou.

Zdroje: www.deichmann.com, www.humanic.net, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, lodičky, tenisky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu